Sayfa 288/1002 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    ersunan ben tunç şatıroğlunu dinliyorum youtubedan. İstersen bir bak.
    tamam bakayım sağol, kuşlu sitedeki sözde analistleri dinleyip zarar etmekten çok daha iyidir.

2. Selamlar

Link te 2021 Ocaktan bu güne kadar tüm fon geçmişi var. İlgilenenler için.

https://s2.dosya.tc/server16/yitwe9/Arsiv.xlsx.html

Excel ile ilgili analiz, format vs ne yapmak isterseniz hayal edebildiğiniz her şeyi ayağa kaldırabilirim.

Aslında herkesin ortak paydada buluştuğu bir yapı yapmak istiyorum...

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    tamam bakayım sağol, kuşlu sitedeki sözde analistleri dinleyip zarar etmekten çok daha iyidir.
    Twitçiler yalancı. Bir gün aldım diyor, ertesi gün zarar olunca zaten satmıştım diyor. Bir bok bilmiyorlar.

4. Emeklilik için yerli fonlardan mac, tkf, oph, nnf ve az bir miktar oph var. Bu sene tüm birikimi aylık düzenli alımlarla hvs olarak yapmayı planlıyorum.Doların önce yükselip sonra düşecek, yabancı fonların stopajı olmasından ve borsanın çok ucuz kalmasından dolayı yerli hisse fonlarla devam ediyorum.

5. Fonlarda 5 kez zamanlama denemem oldu. T +2 hesaba geçmesi ve t+1 alımdan dolayı fonlarda zamanlama yaparak 10 bin lira anca karım oldu ki buna değmez.en iyisi kıpırdamamak , düzenli birikim yapıp o ay hangi 2 si gerideyse ondan almak mantıklı yatırım şekli olarak görünüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Twitçiler yalancı. Bir gün aldım diyor, ertesi gün zarar olunca zaten satmıştım diyor. Bir bok bilmiyorlar.
    Öyle maalesef biraz geç fark ettim, çok da zararım oldu, hisseler olsun kriptolar olsun millete aldırıp yukarı çıkınca kendileri satıyorlar, iyi analiz yapanlar da var ama bize sahtekarları denk geldi.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Öyle maalesef biraz geç fark ettim, çok da zararım oldu, hisseler olsun kriptolar olsun millete aldırıp yukarı çıkınca kendileri satıyorlar, iyi analiz yapanlar da var ama bize sahtekarları denk geldi.
    Burda bile ragbet artınca performansi düşüyor diyerek, başarılı bulduğu fonu tavsiye etmekten imtina eden arkadaşlar olmuştu, bulduğu cevheri yakin olduğu az sayidaki kişiyle paylaşanlar samimi olabilir ama binlerce kişiyle paylaşacak kadar hayirsever olamaz..

8.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Selamlar

Link te 2021 Ocaktan bu güne kadar tüm fon geçmişi var. İlgilenenler için.

https://s2.dosya.tc/server16/yitwe9/Arsiv.xlsx.html

Excel ile ilgili analiz, format vs ne yapmak isterseniz hayal edebildiğiniz her şeyi ayağa kaldırabilirim.

Aslında herkesin ortak paydada buluştuğu bir yapı yapmak istiyorum...
    Merhaba, paylastiginiz son iki adet link icerisindeki excel dosyalari googledrive ile calismaz degilmi ? Makro icermesi nedeniyle ?

Sayfa 288/1002 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •