Sayfa 262/339 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Mesela KKTC de

Mayısta kazandı ama henüz imzalanmadı

Cunku

Ilk toplantı agustoststa olmus e sağlık

Bu yıl hayata geçer inşallah.

Ayrıca kktc e devlet çalışmaları varmış.
    Belki buradan da birşeyler çıkar.

Ha bugün 11.70 Tl leri görünce sevgimi biraz daha artirdim[emoji4]
    Aşağı doğru daha da aşkla ballanırım.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Eministe intemada ....

Böyle haberleri bulup koyardım. Bana uyuz olurlardi[emoji4]

3. Haberlerin yayınlandığı an bir etkisi yoktur. Sadece o an mal çakmak için kullanılır.
    Bir süre sonra unutulur gider.
    Gerçekleştiğinde iş işten geçmiş olur.
    Bu ihaleler ancak bilançoda göründüğünde etkisi olur.
    Kktc e sigorta gibi kasım 2021 imzalı.
    4 çeyrek görünür.

Eministe patron sayısal verilerle biz batak değiliz dedi. Ama haberle 1 tık bile gitmedi.
    Sonra unutuldu gitti[emoji4](Ben unutmadım )
    Mahkeme.... tenzilat ...bilanço derken gördük.

Her şirketin haberi farklıdır.
    Fonette de bunların şu an bir etkisi olmaz.
    Son söz ... Burada birileri yazdı diye ne hisse gider ne hisse düşer....

4. Ben realiteye bakıyorum 15 ile maliyetlendimki zaten zirve değil sonuçta... İşin özü nereden aldıysam elime verdi daha almam[emoji57]

Boşuna övgüler bunlar ben hissenin fiyatına bakarım. Yok şöyle kar böyle uçak şöyle kaçak, aman zarar yok falan beyhude kalıyor... 2 tavan olsa maliyetime gelmiyor yani bunun anlamı yavaş yavaş 2 taban yemişim...

Yani burada istediğiniz kadar hisseyi övün, essek altın semer de giyse essek..

Kimse almasın boşa zarar ermesin 6-7 TL civarin da maliyetlenin aklınız varsa...

Tavsiye değildir kendi karariniz...

5.  Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Ben realiteye bakıyorum 15 ile maliyetlendimki zaten zirve değil sonuçta... İşin özü nereden aldıysam elime verdi daha almam[emoji57]

Boşuna övgüler bunlar ben hissenin fiyatına bakarım. Yok şöyle kar böyle uçak şöyle kaçak, aman zarar yok falan beyhude kalıyor... 2 tavan olsa maliyetime gelmiyor yani bunun anlamı yavaş yavaş 2 taban yemişim...

Yani burada istediğiniz kadar hisseyi övün, essek altın semer de giyse essek..

Kimse almasın boşa zarar ermesin 6-7 TL civarin da maliyetlenin aklınız varsa...

Tavsiye değildir kendi karariniz...
    Ovme degil bunlar.
    Haber koyuyorum
    Kendi adıma ne bir tane alin haberi vardır ne de bir tane satın.
    Düşüncemi beklentimi paylaşıyorum. Aynı sizin yaptığınız gibi. Tek fark al sat ifadeleri yok.

6. Siz alın satın diyorsunuz demiyorum üstadım. Bu alın satın yönlendirmek ne bana ne size düşmez ve herkesin aklı var zaten kullanabilir. Ben hisse de yaşadığım tecrübemi paylaşıyorum sadece...

Bence iyi bir hisse değil ve oyun kuruluyor..

7. Kıbrıs ihaleleri alındı hatta hastaneler kullanıma başladı yani tekrar haber gönderici birşey kalmadı 15 üzeri maliyetliler için en az 2 senelik zamanı var yine söylicm şirket ederinde enflasyon dolar vs tüm varlıklar son bir yıldır neredeyse 4e 5 e katladı bu fonet yine tınlamadı bn sebebini şirketin degerinde işlem gördüğüne bağlıyorum cirosuna göre öz kaynaklarına göre öz sermayesi ne göre fiyatı 1 e 4 bu yuzden yeni iş alıp yeni argeler yapıp cirosunı 150 200 mlyona en az çıkarırsa o zaman kimse tutamaz ama buda kv de mümkün degil ancak maliyet düşürüp şirketin yeni know how lar oluşturmasını beklemek uzun vadede oda sabredene bn şahsen 2 sene umudu kestim spekülatif haraketler dışında şirketin temeliyle ilgili ytd

8. Borsanın bu rallisin de zarar ettiren bu hisse iki sene de ne yapar bilemem...

Sayfa 262/339 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •