Böylesine sığ ya da hacimsiz hisselerde formasyon analizi yapmak çok sağlıklı sonuçlar vermeyecektir. En doğrusu şirketin temel verilerine odaklanmaktır.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böylesine sığ ya da hacimsiz hisselerde formasyon analizi yapmak çok sağlıklı sonuçlar vermeyecektir. En doğrusu şirketin temel verilerine odaklanmaktır.
hisselerle ilgili kestirimde bulunmak temel ve teknik analizle bir nebze mümkündür. Ama bu analizlerin % 100 doğru sonuç vermesi mümkün değil. Hele ki tuclk gibi sığ hisselerde, bu tip hisselerde doğru işlem yapmanın tek yolunun tahtada aktif işlem yapmaktan geçtiğini düşünüyorum, benim fikrim tuclk keskin bir hisse belirli bir yöne giderken fazla zik zak yapmıyor, kararlı yükseliyor yada düşüyor. düşerken yada yükselirken al sat yapmaya çalışmamak lazım aslında benim en sevmediğim tarzda hareket eden hisselerden birisi ama yaklaşık 9 aydır güzel bir uyum yakaladım. tek zor olan hissenin durgun dönemlerinde hareket alanı yaratmaması.
patronun forsu pek yok gibi, spk bu hafta da vermemiş onayı, bucim bundan sonra başvurdu süreci tamamlayacak neredeyse az kaldı
Bedellinin onayı gelmemesinden dolayımıdır hisse zombi gibi davranıyor.
belirsizlik ve piyasa şartları hisseyi süründürüyor sabreden kazanacak..genel kural..ytd..
Bedelli sermaye başvurusu oanyının bu kadar gecikmesinin nedeni, spk'nın, patron'un bedelli sermayeye katılmak için avans olarak yatırıdığı meblağı, ya da önceden şirkete verdiği borcu bilançoda görmek istemesi olabilir mi?
Patron o konuda büyük üçkağıt yaptı sonrasında işi çevirmeye çalıştı. Önce borç vermiştim ona sayılacak dedi sonra sermaye avansı olarak yatırdık dedi. En son olarak ta yaklaşık o fiyatlara denk gelen iştirak satışı yaptı. Bence ilk iki açıklama tamamen üçkağıttı.
SPK'nın o konu ile ilgili mutlaka bir düşüncesi vardır.
Yer İmleri