Sayfa 58/584 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 457 - 464 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    kar çok iyi hayırlı mübarek olsun.yaklaşık yıllıkta %80 lik kar artışı sağlamış demekki 1 tl temettüyü hakediyor
    1 TL den az olmamalı. Ben şahsen 1,2 TL neden olmasın diyorum.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

2. öz sermaye neden bir milyar tl azalmış bunu çözemedim?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,027
     Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    hayırlı olsun.günlük pastayı sayfamız hakediyor değil mi sana zahmet.
    kusura bakmayin simdi gördüm , bilancounun hatirina hak ediyor
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

4. noldu aracı (atıcı ) kurumlar.kurudunuz kaldınız.hani 500-550 milyondu.yine ezdi geçti ttkom
    geçen yıl karının yüzde 70 ini dağıtmıştı.bu yıl daha fazlada dağıtabilir...
    şimdi bu karla 15 lere yolculuk başlar artık.dahada bulacak bahane kalmadı...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

5.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    öz sermaye neden bir milyar tl azalmış bunu çözemedim?
    Geçmiş Yıllar Kar/Zararları 2,395,335,000 2,672,577,000
    Dönem Net Kar/Zararı 5,761,454,000 4,677,896,000
    Diğer Özkaynak Kalemleri 1,585,421,000 3,408,962,000

Sn.Bozoklu gecmis yil kar zaralarindan 375 milyonluk bir kayip ve diger ozkaynak kalemlerinde de (Hisse Senetleri İhraç Primleri Hesabı, Hisse Senedi İptal Kârları Hesabi, Maddi Duran Varlık Yeniden Değerleme Artışları Hesabı, İştirakler Yeniden Değerleme Artışları Hesabı, Maliyet Artışları Fonu Hesabı, Diğer Sermaye Yedekleri Hesabı)

2 milyar liralik bir azalma var, bu kisma finansal dipnotlardan bakmak lazim detayina) sonuc olarak kar 1.1 milyarlik gelen kara ragmen ozsermaye azalmis gozukuyor.

6. tşkler sayın mcornek

7. Dediğiniz gibi net kar iyi ama ozkaynaklar azalmış.
     Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    öz sermaye neden bir milyar tl azalmış bunu çözemedim?

8.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    noldu aracı (atıcı ) kurumlar.kurudunuz kaldınız.hani 500-550 milyondu.yine ezdi geçti ttkom
    geçen yıl karının yüzde 70 ini dağıtmıştı.bu yıl daha fazlada dağıtabilir...
    şimdi bu karla 15 lere yolculuk başlar artık.dahada bulacak bahane kalmadı...
    Aynen, gerçekten de bu kurumlara zerre güvenim yok, hani yanılma payı olur da iki katına yakın yanılma olur mu hiç, bırakın bu işleri, üstünüze vazife miydi, belki bu yüzden çoğu kişi hisseye girmeye çekindi.
    Çok güzel rakam, şimdi aynı oranda bir temettü bekliyoruz, mümkünse bu sefer taksitle olmasın.

Hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 58/584 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •