Sayfa 659/682 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by rıfkıefendi Yazıyı Oku
    Daha iki güne kadar ISBTR de mal çakmadan bahsediyordun. Tabi dizlerimin ağrısını ciddiye almayınca Arif efendi yağmur yağmayacak dedi sende ona inandın. Olur öyle şeyler. Rıfkıefendi sana birdaha üflerse tam kendine gelirsin herhalde.
    Sen haklı çık,Siz haklı çıkın yeterki hak yerini bulsun siz iyi olun mutlu olun bu vatanın Aziz evlatları herkes kazansın ama Adalet..Ama haklısın Rıfkı efendi bu sefer bende umutluyum..😊Selametle . Hoşçakalın.

iskur da tavan fiyata alış yazılmış satan yok
    işbtr de dün halk öğleden önce 6 lot satıp akşam 9 lot aldı bugün sabah 9 lot aldı

3. Bugünkü fiyatla zirvemizi geçtik.Yeni zirvelere yelkenler fora......

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Al satıcılar kısasa en üst direnç 88.500 gözüküyor Mkk ve benim gibiler için direnç imha..Karar sizin benimksi can sıkıntısından oylanma karalıyorum.. yatırım tavsiyesi algılanmasın..

5.  Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    Al satıcılar kısasa en üst direnç 88.500 gözüküyor Mkk ve benim gibiler için direnç imha..Karar sizin benimksi can sıkıntısından oylanma karalıyorum.. yatırım tavsiyesi algılanmasın..
    Dolar bazlı zirvesi 9300 dolar, 25 yıllık asıl direnci 4500 dolar geçildi. bunları da belirtmek gerekir. yatırımcı tavsiyesi değildir. Bizde filmin sonuna kadar bekleyeceğiz...

6.  Alıntı Originally Posted by mustafa 405 Yazıyı Oku
    Dolar bazlı zirvesi 9300 dolar, 25 yıllık asıl direnci 4500 dolar geçildi. bunları da belirtmek gerekir. yatırımcı tavsiyesi değildir. Bizde filmin sonuna kadar bekleyeceğiz...
    Vay be! Tarihe not düşelim 25 yıllık direnç kırılırken Oflu oradaydı.İmha da orada olabilmek dileğiyle.Allah nasip ederse.

7. Naçizane bir tecrübenmi paylaşayım.İnveste farklı yerlerde hedef fiyat veriliyor Bu hisselerde hedef fiyat olamaz destek ve dirençler olur.Alsat çılar yada nefesi uzun soluklu olmayan arkadaşlar para ihtiyacı olanlar.Heded fiyat verenleri şu şekilde algılayın o hedef fiyatların en az %10ile 20 altı mal bosaltmaya başlarlar.Bu tür hisseler al sat için alınmaz satılmaz.İmha veya devir dışında taşınmaz.Yatirim tavsiyesi değildir.Tecrübelerden alıntılar.

Fiyat 100000 üstü oldu mu artık küçük yatırımcı bulaşmaz iş orta büyük yatırımcıya kalır

Sayfa 659/682 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •