Bu dönem çok iyi bir bilanço bekliyorum, inşallah hayırlısıyla hep birlikte kazanırı
Bunun tahtacısı kesin şizofren...
Tutmuş ipinden, Uçurumun kıyısında dolaştırıp duruyor.
YTD...![]()
Teknik ve aksam bilanco gelecekse bu beklentiyle ilerleyen saatlerde yukari 3-5 yaptırabilirler. Bezdirdiler yeminlenZorla trade ettirecekler bize de. Cok supriz bilanço gelecegini düşünmüyorum.
Bantaş A.Ş.
Bandırma Ambalaj Sanayi ve Tic. A.Ş. olarak en son teknolojiye sahip metal ofset baskı ve teneke kutu üretim hatlarımız ile müşterilerimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda peynir, zeytin, turşu, zeytinyağı, nebati yağ, madeni yağ ve boya sektörleri için teneke ambalaj üretiyoruz.
Yılların verdiği tecrübe ve kaliteli üretim ilkelerimizin sonucu olarak Türkiye de olduğu gibi dünyanın birçok ülkesindeki büyük kuruluşların da teneke ambalajında çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.
https://www.bantas.com.tr/
Sut ve Zeytin le uretilmis urunler.
Erdemir uretimi hammade.
84 Milyon nufus.
Bence cok derli toplu bir alan ve derli toplu bir sirket.
Fiyati da bedava dan bir tik yukarda.
Su donemin siyasal belirsizlik ortami bence bu fiyattan almak icin bir sans.
Diye dusunuyorum.
2022 de ceyreklik 15 ml kârlar dip olsun da biraz toparlansin. Kambiyo kâr/zararını göz önünde bulundurmazsak 2022 ilk çeyreğin 2021 son ceyrekten iyi olmasını beklerim. Dolayısıyla bilanco geldiginde bakkal hesabımızı yapar 2022 için önümüzü görürüz. Bakariz yurt dışında yeni pazarlar bulur yeni anlaşmalar yapar başka boyuta atlar. Şimdilik herkes ucuz olduğunun farkında, daha ne kadar ucuz kalacak veya endeks atlarsa peşinden kosar mi bilemiyoruz. Olumlu taraftayim beklemeye devam ediyoruz...
Yer İmleri