Sayfa 520/1044 İlkİlk ... 204204705105185195205215225305706201020 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Dün paylaştığım, belki de boş uğraş olan çalışmaya MOST ekledim. Bu sayede MOST 'un etkisini topluca görmüş olabiliriz...

Merak eden ilgilisine...

MOST; AL verince Yeşil, SAT verince Kırmızı, yeni zirve oluşmaya başlayınca da Mavi renk barlar oluşuyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yarın fırsat bulabilirsem hisseleri de seçimli hâle getirebilirim, tıpkı daha önce üzerinde çalıştığım RRG Chart gibi...

Bu sayede sektörleri kendi içlerinde inceleme şansımız yine oluşacaktır...

MOST değil de başka güzel sistem tavsiyesi varsa, onu ekleyip değişiklik yapabilirim...

3. Eline sağlık üstad, mevcut hali ile resimler küçük kalıyor seçimli hale getirebilirsen daha iyi inceleme imkanı olur.

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Eline sağlık üstad, mevcut hali ile resimler küçük kalıyor seçimli hale getirebilirsen daha iyi inceleme imkanı olur.

Resimlerin boyutu arttırabilir, sorun değil. Fakat bu defa da daha az sayıda hisse görmüş olacağız...

Ben göz atarken ve takip ederken grafik modellemelerini görmenin faydaları üzerine avantaj sağlamak için bu çalışmayı yapmayı düşündüm...

Mesela Çimentolar;

- İlgili hisseleri alt başlığa kaydedip sadece görmek istediklerimizi görebiliriz. Hangisinin hangi formasyon ile ilerlediğini bir anda görebiliriz... Kama, fincal/kulp, üçgen, flama gibi...

- Hangisi 200 günlük ortalamanın üzerinde, hangisi 50 günlüğün altında gibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Nasıl bir eğitim düşünüyorsun...?

Nasıl katkı sağlayabiliriz...?
    ben genel anlamda demek istemistim.
    Özelde ise disiplin ve psikoloji eğitimi gerek. Bazen kabına sığmayan bir haldeyken zararları minimize etmek gerek.
    Ekranı kapatıp, hayatın içine katilmak, anı yaşamaktan bahsediyorum.
    ...
    Bu da geçer ya hu!!!
    Diyebilmek. Diyecek kadar da yaşayabilmek.
    ....
    ....

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    ...
    Bu da geçer ya hu!!!
    Diyebilmek. Diyecek kadar da yaşayabilmek.
    ....
    ....
    Bu arada sizi tebrik etmek istiyorum. Her ne sebeple olursa olsun, sizin beklediğiniz düşüş gerçekleşti/gerçekleşmek üzere. Dilerim beklentileriniz dahilinde yere gelmiştir. Çok ta uzun sürmesin. alımlarınız. Sizi bekliyoruz. Maviliklere yol almak için
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Bu arada sizi tebrik etmek istiyorum. Her ne sebeple olursa olsun, sizin beklediğiniz düşüş gerçekleşti/gerçekleşmek üzere. Dilerim beklentileriniz dahilinde yere gelmiştir. Çok ta uzun sürmesin. alımlarınız. Sizi bekliyoruz. Maviliklere yol almak için
    Henüz net bir durum yok Selim...

Bugün ucundan ufaktan biraz alım yaparım...

Asıl düşüş 1.985 altında başlar. Orayı kırdırmıyorlar şimdilik...

Hafta sonu belli olacaktır...

Aslında grafik çok güzel ve yükselişi gösteriyor ama göstergeler ve şartlar ise düşüşü gösteriyor...

Bu defa riske girmek istemedim. Biraz da başkaları mücadele etsin, ben sonra dahil olurum...

Sayfa 520/1044 İlkİlk ... 204204705105185195205215225305706201020 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •