Sayfa 191/505 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Sordum şirkete.

Bakalım ne cevap gelecek

24 lerden güler"e aldirdiginiz RTA nın 18 liradan geri alım yapılması kadar değeri yok mu? RTA nın gerçek değeri kaç lira YK gözünde?
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bir güler yatırımcısı olarak bunu benim sormam lazım ?
    niye şirketi zarara uğrattın diye !
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Sordum şirkete.

Bakalım ne cevap gelecek

24 lerden güler"e aldirdiginiz RTA nın 18 liradan geri alım yapılması kadar değeri yok mu? RTA nın gerçek değeri kaç lira YK gözünde?

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sor hayek, bır faydan olsun ?

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Hem RTA hem Güler holding yatırımcısı sormalı

Ben yaptım oldu bitti şeklinde bur davranış var YK da. Kendileri full arzettikleri şirketten bir gelir elde edemiyorlar hisse bazında, fakat maaşları ve huzur hakları tıkır tıkır tıkır her ay ödeniyor. Yani hisse in fiyatını umursamadiklarini , yani bizi umursamadiklarini düşünüyorum. Nasılsa onlar her ay maaşlarını tıkır tıkır alıyorlar.

Alınan kararların yatırımcı/ hisse fiyatı lehine değilde, büyüme odaklı ve grup sirketleri arasında A1 kapital ve yeni kurulan fonu destekler nitelikte olduğunu gözlemliyoruz.

%99 u arz edilmiş Güler holding'i elinde %99 tutan borsa yatırımcısının, %1 ortağı olan kişinin iki dudağı arasında olması çok elim ve acı. Tüm risk yatırımcının sırtında, fakat kararı bizden maaş akankar veriyor. Şirketin parası ile kendi hissesini alması gerek etik olarak. Yoksa nakitker akar sürekli yeni icad edilen ve edilecek fonlara, yahutta A1 kapitali besler dururuz . A1 kapital güder USD alır ve %100 kar yazar benim verdiğim borç ile.

Şirket güzel büyüyor, güzel para kazanıyor. Lakin bu kazanç yatırımcıya inemiyor
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5. Bunları ben yazdığım zaman "şirketi kötüleme, al misketlerini git" diyenler şimdi aynısını yazıyor. Düşmez kalkmaz bir Allah demişler.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

a-1 capitalin'in yk bile girmemiş aklı sıra tepki çekmeyip namuslu bir şirket havası vermek adamın işi gücü dolandırıcılık üçkağıtçılık anası bunu doğurmamış sıçmış adeta bir işi doğru dürüst yapmaz mı insan kim ne derse desin lanetlenen bu adamın sonu sürünmek inanıyorum ki bu süreç çok yakın yalakalarına bi şey demiyorum çünkü onlar kemirecek başka kemik bulur onların işi bu üç-beş kuruş için onurunu satmak, malum şahıs sen yolunu çizmişsin sona doğru koşar adımlarla gidiyorsun sana akıl verenler çoktan vagondan indiler

7. Temmuz 2020 den bu yana YK. unda değil zaten. Neden şimdi gündem yapmaya çalışılıyor bu konu.

8. Bir insan hiçmi sosyal medyada veya farklı mecralarda hakkında yazılan çizilenleri merak etmez , hadi etmedin diyelim ki !

Yahu bunun eşi dostu cevresidemi demez , sen ne yapıyorsun diye .

Eşikten beşiğe , yataktan mezara , anasından avradına , cümle sülalesine edilen laflar hakaretler küfürler beddualar ..

Enteresan yalayıp yutmak üç kuruş için hemde .

Allah birine böyle birşeyi yaşatmasın çok zordur sanki bence..

Sayfa 191/505 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •