Sayfa 748/1002 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Gidecek bir yerler mi kaldı?..
    33 olursa... tercih sınırlı olur

Coronaya gelince bu yeni bir hastalık ne tedavide ne teşhiste ne tanıda oturmuş normlar yok o nedenle hemen her konuda doğrular deneme yanılma yöntemiyle bulunabiliyor.Ama corona abartılıyor histeridir falan diyen biri ne diyeyim cidden en hafif tabirle konuya çok ama çok uzaktır.Yazıyorum işte, bu ampirik gözlem tüm hastaneler ful çekti aciller başka hastaya bakamadı yoğun bakımlar doldu hiç bir grip bu çaplı bir durum yaratmadı.Yoğun bakımlara histerik vakaları mı doldurdular koca hastaneleri yatma endikasyonu olmayan hastalarla mı doldurdular bu nasıl oldu.Doktorlar sağlık personeli aşı çıkana kadar hemen her hafta üç dört kayıp veriyordu.Synovactan sonra sağlıkçı ölümleri çok nadirleşti.Bıontechten sonra ise hemen hemen tamamen kesildi desem yeridir.İmmun problemi olmayan çok yaşlı olmayan aşılı kimse ölmedi.Bu da mı yanlış.Yani gereksiz cümleler kurmak istemiyorum ama corona gripten farksız diyen veya aşı gereksiz diyen birini görünce cidden inanamıyorum.Hele okumuş etmiş biriyse cidden yazık.Sağlıkçı olup ta medyada şow yapmak isteyen bir iki aykırı doktorun mesnetsiz açıklamaları dışında yetkin hiç bir doktor hastalığı küçümsemez aşı olma demez.Ama elbet işin içinde olmayan aşı olmak istemeyenlere lafım yok kararı kişiseldir sonucuna katlanır,ama aşı yanlıştır şu bu dendi mi orda iş değişiyor millete zarar veriliyor.Olmaz yapılmamalı.

Histeri ile hastaneler de dolmaz ya hadi doldu diyelim yoğun bakımlar nasıl doldu.

4. Şimdilik yaptırım kuru sıkı Rusya dan abd'ye petrol sevkiyata devam... https://mobile.twitter.com/Samir_Mad...23305782763525

Ukrayna konusunda aydınlatıcı bilgi.. kendilerini nasıl tanımladıkları, evde konuşulan dil

https://mondediplo.com/maps/ukraine-language

Vay anasını yahu.Hırsızla yatan şaşı kalkar,Üzüm üzüme baka baka kararır.

Metin Özkan’ın çantasından 700 dolar çaldığı isim Yeniçağ’a konuştu, her şeyi anlattı:

Bahçeli’nin danışmanı olmasından korktum Şikayetçi olmadım

Gazeteci Metin Özkan’ın bir restoranda çantasından 700 dolar çaldığı Ufuk Enginler olayla ilgili ilk kez Yeniçağ’a konuştu.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...tu-513201h.htm

Her şeye haklarımı olduğunu sandıklarından

Yoksa hastamı oldukların

Hala bu hastalara iş verenlere ne demeli

Yakalamıyanlara ne demeli
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Azcık Ahlak yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Faşistlerden ya hırsız olur ya mafya.
    Hiç şaşırmadım.
    Umarım bir daha televizyon ekranlarında görmeyiz.
    Hatta, milliyetçilik ve dincilik sosuyla çıkan, hiç bir yaratığı görmesek, daha da güzel olur.

Sayfa 748/1002 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •