Originally Posted by
HARLEYQUEEN
Külyutar bilirsin severim reis tarzýný inancýný vs..
Ama açýk ve net yazayým .
Hisse baþý 1 TL versin isterse tavan tavan götürür.
Hisse baþý 10 TL versin isterse taban tabam götürür.
Burasý borsa kim kime krsa olmuþ resmen .
Fakat telegramda vs görüyorum bazý yazýlarý , bu iþin sonu cidden hiç iyiye gitmiyor , birgün bir manyak çýkar !
Muhakkak caný ynanýn sabrý da adabýda asabýda bir yere kadardýr ...
Devam etsin bakalým sayýn patroncuk ...
30 dan fazla hisse iflas etti borsada. Patronlarý yað bal içinde yaþýyor halen ve yatýrýmcýlarýn parasý sýfýr .
Bu Bir yatýrým. Kötü tahtaya yatýran , sonucuna katlanýr.
Kar / zarar kardeþtir. Ýflas ise her zaman bir seçenektir
Masa sandalye þirketleri milyonlarca lira ile arz olup tokatladý milleti. En büyük suçlu SPK ve hazine komiserleridir
Malesef her zaman tokatci beþ para etmez arzlar olacaktýr.
Ben Murat Güler'in Tokatçý olduðunu sanmýyorum. A1 kapital ve RTA reel bir firma. Batma riskleri yok. Para kazanýyorlar .. lakin tek sorun, yönetimin yatýrýmcýyý umursamayan bir politika güdmesi.
Atmýþlar bütün riski yatýrýmcýýnn üzerine,.. bugün ceketi alýp gidiyorum dese oatrin,%99 'u piyasada olan glryh batsa bi zararý olmaz patrona.
Diyelim ki biri %51 hisse toplayýp yeni pstron olacak.. inada imkan yok imtiyaz A tipi hisse nedeniyle. Kim ister ki 99 lira para koyduðu þirketi 1 liralýk adam yönetsin.
Tek umut, fiyat istikrarý saðlamak için YK nin hisse geri alýmý yapmasý.
Aksi takdirde tahta sök çöplüðü olur.
Yatýrým bankasý olmak istiyor ise patron, öncelikle yatýrýmlarýnýn deðerli olduðunu piyasaya göstermeli.
Operasyon yemiþ nir hisse zaten 2 sene geçmeden ayaða kalkmaz.
Bekliyoruz bakalým.
Böyle al takke ver külah ile yürümez bu tahta. Yatýrýmcý ezilir, þirket büyür.. yatýrýmcýya temettü vermesi gerek evvela , yahutta bedelsiz sermaye artýrýmý yapýp yatýrýma giderek Özkaynak bazinda büyüsün. A1 kapitali beslemek için ortak olmadýk güler grubuna. Madem öyle alsýn A1 fonlarýna rta hissesi... Güvenmiyor mu RTA bilançosuna oatrin? .. niye 10 milyon liracik dahi olsa yatýrým fonuna mal almýyor?
Kendisinin güvenmediði þirkete ystirimci beklemesin patron... Boþuna hayiflanmasýn bu tahtaya bunca küfre hakarete yatýrýmcý gelmez , diyerek. Evvela bi kendi gelsin de görelim.
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri