Sayfa 464/699 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. eski arkadaşlara bir sorum var...İzzet garih pek gözükmüyordu..bu tür anlaşmaları ayhan yavrucu yapıyordu..Leyla hanım da çok gözükmüyor..acaba diyorum...izzet beyde mi kontrol artık..bir anda karların ve degerlemelerin artış göstermesi..yeni otel alımı...acaba yeter artık mı dendi...yoksa aynı tas aynı hamam mı....

2.  Alıntı Originally Posted by partner Yazıyı Oku
    eski arkadaşlara bir sorum var...İzzet garih pek gözükmüyordu..bu tür anlaşmaları ayhan yavrucu yapıyordu..Leyla hanım da çok gözükmüyor..acaba diyorum...izzet beyde mi kontrol artık..bir anda karların ve degerlemelerin artış göstermesi..yeni otel alımı...acaba yeter artık mı dendi...yoksa aynı tas aynı hamam mı....
    Yönetim kurulu başkanının icra yetkisi yok. Ayhan Yavrucu emekli oldu. Yetki, eski genel müdür yeni icra kurulu başkanı Ümit Nuri Yıldız’da. Ama belki dolaylı etkisi olabilir.

https://www.alarko.com.tr/tr/hakkimizda/yonetim-kadrosu

3.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Yönetim kurulu başkanının icra yetkisi yok. Ayhan Yavrucu emekli oldu. Yetki, eski genel müdür yeni icra kurulu başkanı Ümit Nuri Yıldız’da. Ama belki dolaylı etkisi olabilir.

https://www.alarko.com.tr/tr/hakkimizda/yonetim-kadrosu
    Sn.meteor78 2015 yılından beri ( benim bildiğim ) topicte yazan aynı kişisiniz değil mi?
    Eskilerden kimler var hala hissede diye düşünüyordum da şimdi siz yazınca...

4.  Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Sn.meteor78 2015 yılından beri ( benim bildiğim ) topicte yazan aynı kişisiniz değil mi?
    Eskilerden kimler var hala hissede diye düşünüyordum da şimdi siz yazınca...
    Aynı kişiyim. Uzun süre yazmadım. 2021 Mart gibi Alarko topiği ile hisse nete geri döndüm. Algyo’yu 2020 Aralık’ta satıp Alarko’da pozisyon artırmıştım, 3. çeyrek bilançosu sonrası altın satıp Algyo’ya geri döndüm. 2.35-2.40 dolarlardan almıştım, beklentim en az 3 doları görmesi. Şu an için altın bazında zarardayım. Bilanço fiyatlaması ile zarar çıkar diye umuyorum. Çıkmazsa da kısmet artık.

5. "Meğer yiğitliği ahlaksızlıkla karıştırmışlar, oysa bir umuttu bizimkisi. Belki anlayabilirdi"

6.  Alıntı Originally Posted by gyocu Yazıyı Oku
    "Meğer yiğitliği ahlaksızlıkla karıştırmışlar, oysa bir umuttu bizimkisi. Belki anlayabilirdi"
    Sizin belki iyi niyetle söylediğiniz sözleri tövbekar üstad memurluğuna tehdit olarak algılamış. Bu konuyu uzatmaya bence gerek yok. Eğer sürtüşme olacaksa birbirinizi engelleyin geçin.

7. Rusya ukraynaya girmiş savaş cikmiş asya borsalari 3 eksi abd avrupa vadeliler 2 eksi 3 eksi millet burda teneke muhabbeti yapiyo.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,941
     Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Sizin belki iyi niyetle söylediğiniz sözleri tövbekar üstad memurluğuna tehdit olarak algılamış. Bu konuyu uzatmaya bence gerek yok. Eğer sürtüşme olacaksa birbirinizi engelleyin geçin.
    sn meteor
    iyi niyet falan yok... sadece psikolojik sorunlu tipler var bulaştıkça bulaşıyorlar... başka mesajı yok sadece girip bulaşıp kışkırtmaya çalışıyorlar ve kendilerinde olan bütün çamurları başkalarında görmeye ve belirtmeye çalışıyorlar...

Sayfa 464/699 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •