Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5608 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    kesinlikle şu an hisse fiyatı tek başına bodrum otelinin değerinde.
    bir de kafama takılan Mosalarko'yu sanki bize bilerek pasladılar.
    Uzun vadeci değilim ama Hillside Bodrum ile 2024’te kira getirisi ve adil değeri daha yüksek bir Hillside daha gelecek. Sadece bu bile o zamana kadar dolar bazlı x2 yapması için yeterli olabilir.

2. Osuruk yönetim tahtayı çantacılara bırakmışlar bu krize fiyat olarak biraz yukarılardan yakalansaydık en azından otuz üstü olurduk mız mız ne bok yedikleri belli değildi at penisleri

3. Yazma gereği duyuyorum nasıl gelip bu GAP i alacak dediysem ve aldıysa şimdide düşerken yukarıda bıraktığı GAP i alacak sonrası yine ayı piyasasi Nisan a kadar.32 36 arasında mal dağıtılacağını yazmıştım nasıl dagitlirmis anladınız mı bizde bilmiyorduk öğrendik işte malum hisse öğretti bizlere

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Yazma gereği duyuyorum nasıl gelip bu GAP i alacak dediysem ve aldıysa şimdide düşerken yukarıda bıraktığı GAP i alacak sonrası yine ayı piyasasi Nisan a kadar.32 36 arasında mal dağıtılacağını yazmıştım nasıl dagitlirmis anladınız mı bizde bilmiyorduk öğrendik işte malum hisse öğretti bizlere
    Bahsettiğim GAP 29.5 31.7 arası teknik olarak bunu alması lazım ama çok güçsüz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,303
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Yazma gereği duyuyorum nasıl gelip bu GAP i alacak dediysem ve aldıysa şimdide düşerken yukarıda bıraktığı GAP i alacak sonrası yine ayı piyasasi Nisan a kadar.32 36 arasında mal dağıtılacağını yazmıştım nasıl dagitlirmis anladınız mı bizde bilmiyorduk öğrendik işte malum hisse öğretti bizlere
    sn armada,
    yazılarınızı değerlendiriyor musunuz bilmiyorum ama mart ve nisan aylarında müthiş bir ayı piyasası olacak görüşünüzü niçin değiştirdiniz. ya da değiştirdiğinizi belirtmek ve özür dilemek istiyor musunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,303
    endeksin 170 180 lere algyo nun 25 28 e iki kez gelişini saymıyorsan evet yanıldım
    kimse size fikirlerinizi serdedin demiyor ve sürekli biliyorum diyorsunuz ama kusura bakmayın ALGYO mart ayında o fiyatları gördü mü? ben görmemiş diye baktım forexten. endex de görmemiş zaten. dediğiniz fiyatlar savaş günü ve şubatta sanırım. ki o gün bile endeks 170 görmemiş ALGYO da 25 görmemiş...
    neyse nasıl olsa kabul etmeyeceksiniz bildiğinizi yapın ama vebal altında olduğunuzu unutmayın şayet inancınız var ise!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,303
    hangi özürden bahsediyorsun hisse 36 dan 25 36 dan 28 e gelişlerini niye görmezden geliyorsunuz saldıracağınız kişi ben değilim hissenin patronları öve öve bitiremediğiniz hisse de usd bazlı yüzde 5o kaybı nereye koyuyorsunuz bak kaç gündür yaptığı harekete ne diyeceksin sabah artı 1 gap lı aç geri gap ı doldurmaya gel hisse yükselecek nisan mayıs döngüsü diyoruz sonrası yatar diyoruz ekim kasım tekrar ivmelenir diyoruz usd bazlı 2 gap var diyoruz bunları öyle yada böyle alacak diyoruz reel piyasya hergün yüzde 50 70 zamlar havada uçusuyor hala bana saldırıyorsunuz ti ye alanlarmı taşşak geçenlermi dersin ne haliniz varsa görün
    yazılarınızı silip silip yalan söylemeye de başladınız... ne halimiz varsa görelim ama musade etmiyorsunuz. sadece yazılanlara cevap verseniz bile yeter ki mart ve nisan aylarında idi öngörünüz ve yanıldınız... ama her defasında farklı teranelere giriyorsunuz. mart ve nisan aylarında temettüler nedeniyle düşme olacağını bile bilmeyecek kadar fütursuzca yorumlar yapıyorsunuz ve sizin açığınızı çıkaran kişilere de saldırıyorsunuz sürekli...
    kendi mesajlarınıza bari sahip çıkın ve boş yere her anlama gelen ifadelerin arkasına sığınmayın. yanıldınızsa ve maalesef belli bir şüreka sizi takip ettiklerine göre onları ve sizin bu çok bilmiş ifadelerinize kapılan kişileri yanılttınızsa edeplice özür dileyin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,303
    hadi ordan sana hissede 2 yıldır usd bazında yüzde 50 zararı sokmuşlar saldırıp saldırıp duruyorsun saldıracağın kişiler leyla alton ayhan yavrucu özgür kalyoncu git onlara ağla
    sana sokulmuştur edebinle davran... eğer adam gibi okumayı bilsen bu hissenin yatırımcısı olmadığımı ALARK nedeniyle bu hisseyle ilgilendiğimi yazmıştım. kendi yazdığın dışında hiçbir şeyi okumuyor ve anlamıyorsun zaten... ağladığım yok sürekli senin yalanlarından bıktım. kağıt aldığında hemen yukarıdan gap aldırmaya çalışıyorsun sattığında yerin dibine batırıyorsun...
    ekran okumayı bilmiyorsun
    sana sorulan hiğçbir soruyu yanıtlamıyor sürekli çamura yatıyorsun
    sürekli artık yazmayacağım deyip deyip yazıyorsun
    ağladığın ve saldırdığın halde gene de buralarda yazan bilgili kişileri kaçırıp sonra sataşıyorsun...

not alttaki mesajda ve gene sildiğiniz diyelim çünkü artık çabuk siliyorsunuz, izin aldığın kişi ben değilim... yazdığın mesaj gününe git, geriye doğru oku eğer okuduğunu anlayabilirsen ve benim muhatabımın sen olmadığını gör ve bir yanlışına daha bak ve edebinle özür dilemeyi öğren. benim kastettiğim kişi ve muhatap aldığım kişi sen değildin ve sürekli aynı şeyleri yaptığını gör...
    Son düzenleme : tovbekar; 01-04-2022 saat: 14:08.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •