Sayfa 406/803 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    bu para kaçırma senaryosuna açıkçası ihtimal vermiyordum ...
    ülker gibi piyasanın sevmediği, elini sürmediği hisseler arasına girmek üzere.
    Acı gerçekleri yaşayarak öğreniyoruz. Koç ve Oyak bu ülkenin gerçek vatanseverleri.
    Portföyümde vesbe var, Zorlu' dan tırsıyorum alengirli olduğu için ama sırf Togg' da diye satmıyorum.
    Kordsa var, adamlar yurtdışı iştiraklerine bedelli yaptırıp para çıkıyor. Sabancı bu kadar düşmemiştir inşallah deyip tutuyorum.

Tekfen ailesi, Ülker ailesi, Varlık fonu ve hükümet ile ilişkili şirketler kesinlikle bulaşılmayacak mecralardır gözümde.
    Bulaşan kişilerin, acı gerçekleri zararsız anlaması dileğiyle....

2. 20 senedir borsa takip ediyorum , 13 senedir Islem yapiorum bunun son 7-8 senesinde bu isi bilerek yaptigimi zannediyorum , bunlar kadar adi hirsiz sirket gormedim . Batan sirketler kucuk kucuk goturuyor batiriyor tahtasi kapaniyor kaciyor gidiyorlar . Bunlar ise sirketin sozde sayginligini kullanarak milyonlarca dolari yurtdisina kaciriyor. Meltem Berker e Twitter da doseyin , girin profiline Ekrem Imamoglu twitlerine begeniler vs , kureselcilerin masasi bu firmalar plani kurmuslar iktidar degisimine pozisyon almislar parayi disarda tutup vergi vermiyorlar , inşaatta mahkemelik oldum diyor alacam gorusmeler devam ediyor diyor ne guzel cark . Denetcisi de isin icinde spk si da goz yumuyor, adam senin benim paramla milyonlarin milyon katiyor. Bu paralar el altindan adalara bi yerlere odeme yapilmadigini londrada evler alinmadigini bana kim ikna edebilir ??? Daha sirketin is yaptigi sirketlerin detayina insek edilen zararlarin kimlere edildigine baksak kimbilir neler cikar ??

Bir tane insan evladi bana Sunu aciklasin 9 aylikta 100 milyon dolar degerlemesi yapilan Socar polymer ne oldu da 50 kusur milyon Dolara dustu ?? Nerede denetci ? Demedik ki burada bu sirket o kadar a alindi ama etmez birilerine rusvet verildi ?? Neyin karsiliginda verildi ?? Yuzde 50 si halka acik yaklasik 200 Milyon lot piyasada mali bulunan bir sirkette Hadi Biz Kucuk yatirimciyiz fon yoneticileri mesela Haydar Acun falan o kadar para gommus Niye sesleri cikmiyor.

3. 16:30 da olacak Telekonferans linki var mi beyler

https://youtu.be/UlAk897iJxU

Gecen sene bu linkten dinlemistik , yine var mi bilgisi olan var mi

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    16:30 da olacak Telekonferans linki var mi beyler

https://youtu.be/UlAk897iJxU

Gecen sene bu linkten dinlemistik , yine var mi bilgisi olan var mi
    Veysel ortak saolsun canli yayin yapiyordu.

ancak bu sefer yapacak keyfi varmidir bilemem.

5. son 1 saattir 10 bin lot işlem geçmiş. komedi resmen

6. tabanlar bozulmaya başladı bazı baba hisselerde.

Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    son 1 saattir 10 bin lot işlem geçmiş. komedi resmen
    maalesef satmayada firsat vermiyor

kitlediler iyice herkese mali

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Arkadaslar duzen oyle guzel kurulmus ki denetci de bu isin icinde , spk da isin icinde . Kimi kime sikayet edeceksin , bu sirket gibiler yuzunden siyasal islamcilarin neden boyle olduklarini anlar oldum , bunlar sinsi hirsizlar burada bunu deyince bana sirketi kotuluyorsun sat o zaman diye saldirdiydi birileri , evine hirsiz girse sikayet edersin emniyete gidersin bunlari yapacagin bir yer de yok , cunku sikayet edecegin yer de hirsiz. Socar polymer deki degerlemeye bakin yeter , torene bakin yeter , İnsaat zararina bakin yeter . Peceteci Caglar efendi ise gelmemis soylentileri var , baksaniza nasil bi dumen icine dustuk . Yok mu bunlarin hakkindan gelirim diyecek bi insan evladi , ne gerekiyorsa destege hazirim
    Para kaybedilmesi mutlaka önemli ancak aptal yerine konmak en kötüsü

Adamlar senin cebinden paranı göstere göstere alıyor ve sen hiç bir şey yapamıyorsun

Şirketin CEO ‘ su 1 yıldır konuşmadı

Sesini duyan yok

Hani danışman şirketler vs çalışıyordu ..ne oldu ?

Madem Bu şekilde yönetecektiniz neden halka açtınız ?

Burada olup biten bütün holding yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğunda …. Özellikle bağımsız olanların

Sayfa 406/803 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •