Sayfa 211/993 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. AKP Kocaeli İl Başkanlığında Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu projenin dış mihraklar tarafından engellendiğini ifade etti. Karaismailoğlu, Bazı dış mihraklar vatanımıza milletimize yaptığımız hizmetleri yasal yolları kullanmaya çalışarak engelleniyor, dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    AKP Kocaeli İl Başkanlığında Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu projenin dış mihraklar tarafından engellendiğini ifade etti. Karaismailoğlu, Bazı dış mihraklar vatanımıza milletimize yaptığımız hizmetleri yasal yolları kullanmaya çalışarak engelleniyor, dedi.

Kim bunlar dersen vatan hainisin, o nedenle sormuyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    AKP Kocaeli İl Başkanlığında Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu projenin dış mihraklar tarafından engellendiğini ifade etti. Karaismailoğlu, Bazı dış mihraklar vatanımıza milletimize yaptığımız hizmetleri yasal yolları kullanmaya çalışarak engelleniyor, dedi.

Hastane 7 yıldır bitmiyor karşısında evim var bitse de güzel kira alsam diye elimi ovuşturuyorum. Hastaneyi de mi dış mihraklar engelliyor acaba.

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    14,2 den faturasını ödedi gitti gibi
    en son keçinin sayfadaydı
    donbas a putin basıyo da soğan a kim bastı

kim basıyo sat tuşuna

kara murat hanginiz?

Fitch: Türk şirketleri, Türkiye'nin bozulan makroekonomik durumu nedeniyle artan baskı altına giriyorlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Kaybedeceğin çok şey kazanacağın hiç bir şey olmayan bir savaş için çok bile neticede insanlar ölüyor. Masaya oturulup iki bölge Rusya'ya bırakılıp kalan topraklarda tamamen çekilmenin sağlanması Ukrayna için en iyi senaryo. Putin'de dün akşam yalvardı bizi ekonomik sistem dışına atmayın diye.
    neden ruslar(doğu bloğu) açısından kazanım olmasın..

*avrupa ve natonun fiziki tepki koyamayacağı görüldü.
    *gaz verip ortada bırakacağı tescillendi.
    *sizin dediğiniz gibi doğu akdeniz tekrar kızışacak.

*en önemlisi, çin ve çinden müzdarip ülkeler, yardım gelmeyeceğini gördüler.
    *36 saatte yılların batı propagandası çöktü.
    *nerede ayrılıkçı unsurlar varsa, ukrayna modeli, mantar gibi baş verecek..

yağni daha ne olsun ?

bence, nato müdahil olup tarafsız bölge kursalardı, kanatlarını esnetseydi, sonuç farklı olurdu
    Memento mori

7. Yok ben onu Ukrayna açısından söylemiştim.

8. Soğana don mu değdi birden büzüldü küçüldü. Vur merkez vur cephane bitene kadar kolunda derman kalıncaya vur. Ama unutma bir dingiliz atasözü der ki ısrar direnci yener.

Sayfa 211/993 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •