Sayfa 780/1002 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Komedyen zelesky ,Bidon morugun oyununa geldi, şimdi tankın namlusundan nasıl kurtulacağını düşünüyor..Olan ,oyunun ortasında kalan ahaliye oluyor..
    Putin de taksi soforlugu yapmis.

Kuslari naptin Kar_Adam? Gagalandin mi yoksa???

2. Amerika Avrupa iki yüzlü bir canavardır, Rusya ise bunların bi çıt vahşisidir
    ABD Ukrayna’yı gaza getirerek Rus işgalini başlattı
    Şimdi sıra şöyle kahramansınız, böyle vatanseversiniz gazıyla Ukrayna’yı iyice perişan ettirmek derdindeler.
    Tiyatrocu çok saf her türlü gaza geliyor, şimdi bizi AB ye almanın tam zamanı diyor, bi lider bu kadar saf olmamalı

Sivil kayıplara insanlık suçlarına atıfta bulunan Amerika Irak,Suriye,Afganistan’da neler yaptığını çok çabuk unutmuş Rusya’yı kınıyor !!!

Kısacası bir büyük bir çocuğu kandırıyor
    Bir başka büyük te o çocuğu tokatlıyor
    Olan her zaman ki gibi masum insanlara oluyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,787
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Reuters : ABD Putin’e yaptırım uygulayacak
    Potini salakmı sanıyorlar acep,bunların hesabını sanki yapmadımı ?,sen Nato diye dayatırsa oda gereğini yapar,zaten ABD ikinci dünya savaşından sonra ezici güç oldu barışsever ayağına,en son arap baharında yaptığı alevere dalavereleri gördük özgürlük getireceğiz diye,bundan bizde nasiplendi askerlerimizin başına çuval geçirdi nota bile veremedik,müzik notasımı diye dalga geçildi,zaten iktidar 19 senedir hep ABD'ye çalıştı,sonrası malum çuvalladı yanlış işler peşinde koştuğu için,eşbobluk zata boşuna verilmedi atatürk ve ilkelerine karşı çıkıldı,sıkıştımı şimdi dahi o ilkelere sahip çıkılmaya çalışıldı,boş insanlar ordusundan başka bir unsur değil iktidar,bundan sonra yapılacak iş tarafsız olmak,kınarsın o ayrı birşey oda racon gereği...zaten bizde natoya ruslar yüzünden girmiştik,sonra anlaşıldı blöf olduğu vs...böyle tutarsız politika ile bir yere varılmaz işi ehline bırakmaları lazım,ülkemizde deneyimli kişilerimiz mevcut,yaptıkları her hareket bataklık çamuruna dahada batmamıza neden oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    La bu evrupalılar ,Rus tanklarının Berline dayandığı ,hitlerli günleri ne çabuk unuttular.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Putin de taksi soforlugu yapmis.

Kuslari naptin Kar_Adam? Gagalandin mi yoksa???
    Aynen öyle oldu..;-))
    . Angut zelensikiy sayesinde 39 TL den TAVanın sapı girdi..
    Kağıtların yere serildigi gün de , cesaretim vardı,param/ kredim yoktu,izledim sadece..
    Bu savaş komedisi birkaç güne biterse( bence 3-5 güne biter) kuşu yağlı tavaya sokarım...! ;-)))
    Senin, halkın arpalığında ( Halkbank) durum nasıl.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    La bu evrupalılar ,Rus tanklarının Berline dayandığı ,hitlerli günleri ne çabuk unuttular.?
    O zamanlarda t-short icat olmamıştı. Soktunmu egzosta

7. Cehalet sn. larsvanulrich..

Ucu bucağı gelmeyen,

İnsanın tüm yaşam enerjisini çalan,

Bu bilgi çağında koskoca ülkenin yarısının nasıl bu kadar kolay kandırılabildiğini görüp saçınızı başınızı yoldurtan cehalet.

"Allah belanı versin" bedduası biz Türkler için geçerliliğini yitirmiştir.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Aynen öyle oldu..;-))
    . Angut zelensikiy sayesinde 39 TL den TAVanın sapı girdi..
    Kağıtların yere serildigi gün de , cesaretim vardı,param/ kredim yoktu,izledim sadece..
    Bu savaş komedisi birkaç güne biterse( bence 3-5 güne biter) kuşu yağlı tavaya sokarım...! ;-)))
    Senin, halkın arpalığında ( Halkbank) durum nasıl.?
    Beni de gagaladi ordan. Ama asagidan cok aldim.
    Isimize gelmez ama, dur bakalim, belki Ukraklar savasir bir supriz yapar da taksi soforune gununu gosterir.

Sayfa 780/1002 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •