Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
dünyada ki tüm diktatörlük heveslileri sonunda ülkelerini felakete süreklemişlerdir
bir halt olacağı yok.
Hava sahalari ile ilgili son harita. Bizimkiler kapayamazlar, koronada bile cok kivirttilar.
![]()
Putin blamed Nato leaders for allowing "aggressive statements" to be made against Russia
---
Cok kizmis Putin NATO "agresif aciklamalar" yapti diye. O yuzden nukleer silahlar konusuna deginmis. Muahahahaha. Saka gibi. Adam gidip bir ulkeyi isgal ediyor, sonra da otekiler agresif konustu diye kiziyor!
AB Komisyonu Başkanı von der Leyen, Sputnik ve Russia Today ile bunlara bağlı medya kuruluşlarının AB'de yasaklanacağını bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AB Komisyonu Başkanı von der Leyen, Belarus'a yeni ekonomik yaptırımlar uygulayacaklarını duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
[QUOTE=ayhan53;5811614]dünyada ki tüm diktatörlük heveslileri sonunda ülkelerini felakete süreklemişlerdir[/QUO
![]()
Yer İmleri