Sayfa 301/691 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bende kendi fikrimi beliryeyim.
    Kullanılmayan bedellileri alanlar ve dünki oyağın alışında düğümlü herşey zannediyorum.
    Bende takas vs yok o yüzden bilemiyorum ama o 14 milyon lot nereye gitmiş ona bakmak lazım.
    E bir o kadarda sadece oyak vardı dün.
    İyi para ben olsam verirdim.Neden vermedi acaba.
    Benim ciddi bir param olmadığından araştırmıyorum ama ciddi parası olanlar bunları incelesin nacizhane.
    Bir bilgi daha.
    Eski tarihlerde babaların malları deniz oyak ve iş de idi.Şu anı bilmiyorum.
    Bu oyak ne yapmak istemektedir
    Nereye varmayı tehayyül etmektedir.
    Cuma günü yapılacak işi neden pazartrsiye bırakmıştır)

2. KLGYO de tarihinde bir kaç kez ciddi primler yapmış ama hiç bir zaman sürdürülebilir olmamış.
    OZKGY yi KLGYO ile karşılaştırmayın tarihinde bedellisi olmayan bir şirket. Arada da bedelsiz ödemeleri var.
    KLGYO da yükselişler saman alevi gibi geçici olur sonrasında mutlaka hisseyi düşürecek bir gelişme olur.
    Yedisinde neyse yetmişinde de o.. Değişmez.. Hayal kurmayın..

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Niye, temettü mü verecekmiş ?

3. Sayın tahminci, her şeyi üzerinize alınmayın lütfen. O taş çok sevgili meslektaşım GP'ye idi.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Bu derece derin bir düşüş yaşamış bir tahta hemen toparlanmaz aşağı yukarı güzel marjlar veriyor. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bu oyak ne yapmak istemektedir
    Nereye varmayı tehayyül etmektedir.
    Cuma günü yapılacak işi neden pazartrsiye bırakmıştır)

5. Bu mevzuyu hem telefonla hem de e-mail ile ilettiğim halde ısrarla değiştirmediler.

Kim ne anlıyorsa anlasın.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...18#post5810118
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. https://www.hizliresim.com/95n4nc1 12 ocak 2022 den bu güne

https://www.hizliresim.com/sbgdgt0 22 ocak 2022 den bu güne

Benim için çok önemli olmamakla beraber ve dağılımlarda her türlü oyun olacağı kabulü ile , hatalar matrikse ait olmak üzere bu gün itibariyle klrgyo matriks akd lerini gönderiyorum.

Görüldüğü gibi her 2 tablodaki A1 Cap. satış ortalaması 1,069 ve 1,042 dir .0,84 veya 0,88 görülmemektedir.
    İlgilenenlerin dikkatine sunuyorum. 1,07 den nasıl sattıklarını bilemem, görüldüğü gibi satmışlardır.Herkesin kendi takdiridir.

7. Hisse 7 Şubat'ta bölündü ocaktan alırsanız maliyet değişir.

8. Taban olmadan bir günü tamamlarsa büyük gelişme var demektir. Bilanço geliyor az kaldı, speğin işi de zor boynu altında kalsın..

Sayfa 301/691 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •