Sayfa 285/692 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Arkadaşlar hepimizin siniri bozuk,birbirimizi kırmanın anlamı yok.Ben sn fıbonaccı nın sorusuna cevap olarak teorimi yazdım,sizce mantıklı mı ,doğru mu düşünüyorum.Neticede malumunuz bizim borsa yatırım yeri değil,kumar masasındayız,karşımızdakinin hamlelerini doğru analiz edebilmek hayati önemde.Misal daltonların lotları yüzdesel olarak arttıysa haklıysam ben pazartesi bile paçal yapıp lotlarımı artırabilirim.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    çoğu değerlemeden gelmiş olsa sa özak gyo bilançosu muazzam gelmiş, yine torunlar da öyle olacak !

fk'lar 1'in altına pddd'ler 0.5 ve altına gelecek !

kiler'den de bilanço anlamında bir destek gelirse bu yönde , ki niye olmasın

bu durumda gyo'larda bir hareketlilik olabilir.
    Sn hayek zaten ben alırken son üç aylık isgyo ve trgyo ya baktım onlardaki harekete baktım bunun son üç ayına baktım grafiklere inanamadım da aldım.Sanki farklı sektörlerde kağıtlar gibi biri hep yukarı biri hep aşağı .Mantıklı mı değil,ben borsadaki bu çaplı anomalilerin bir yerde hep düzeldiğini gözledim,bunda da aynı olur,ya diğer gyo lar da çakılmalı ya bu uçmalı,göreceğiz artık.

Bende kendi fikrimi beliryeyim.
    Kullanılmayan bedellileri alanlar ve dünki oyağın alışında düğümlü herşey zannediyorum.
    Bende takas vs yok o yüzden bilemiyorum ama o 14 milyon lot nereye gitmiş ona bakmak lazım.
    E bir o kadarda sadece oyak vardı dün.
    İyi para ben olsam verirdim.Neden vermedi acaba.
    Benim ciddi bir param olmadığından araştırmıyorum ama ciddi parası olanlar bunları incelesin nacizhane.
    Bir bilgi daha.
    Eski tarihlerde babaların malları deniz oyak ve iş de idi.Şu anı bilmiyorum.

Valla bu kağıt satranç tan iyi,tam zihin egzersizi,aslında o kadar para kaybetmemiş olmasaydım eğlenceli de ,herneyse ,yapacak bir şey yok izlemeye ve olayı çözmeye çalışmaya devam.Acaba tuzağa düştük aylarca sürünecekmiyiz,yoksa güzel bir hareket mi yaptık yakında anlarız))))))

Şu aşamada aklımdaki soru bilanço öncesi paçal yapsam mı yapmasam mı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bilançoyu görmeden 1 lot almam artık
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Şu aşamada aklımdaki soru bilanço öncesi paçal yapsam mı yapmasam mı.
    "yatırım tavsiyesi değildir"

Doğru sn hayek sizin o son 50 bin lot yanlış karar oldu.Ama kim bilebilirdi ki ben o gün 1.01 de fırsatı kaçırdım diye baya üzülmüştüm.Ama cidden bu kağıda rufailer karışmış,akıl sır ermiyor,ben de sanırım yeni lot almıyacağım.

8. Bedelli sermaye sürecinde İhlas kağıtlarının bedellisine benzer bir süreç yaşandı. Her hissede kar edilir ama KLGYO da yatırım yapan bir kişi dibin de dibi olduğunu öğrendi, hisse alan kişi mutlaka stoplu hareket etmeli. Stop yaparsan yanılsan dahi lanet olsun der geçersin. 1.80 seviyesinden beri aralıklı alım satımlarım oldu stop seviyemi hiç atlamadım az kaybettim az kazandım, denedim bir tepki hareketi yakalayamadım. Şimdi yeni pozisyon açtım kazanırmıyım bilmem ama az kaybedeceğimden eminim. 55 günlük HO 1.26 dan geçiyor. ondan önce 9 günlük HO var stopsuz hisse alıyor olsam 1.04 geçilmeden parmağımı kıpırdatmazdım. Bu ortalamalar 3-5 gün yaklaşık 4 er kuruş aşağı gelecek günlük takip etmekte fayda var. Düşen bıçak tutulmaz derler eski borsacılar. Deneyimsiz kişilerin tahtası değil KLGYO adamın anahtarını alırlar, aldım unuttum tarzı yatırımlar endeksimizde toplasan 30 u geçmeyen hisse senetlerinde yapılabilir. Bir hisse özkaynakları ile yatırımları için sermaye üretemiyorsa ara ara bedelli sermaye artırımı yapıyorsa, temettü vermiyorsa o hisseden korkun. Burada profosyonel borsa yatırımcıları yok mu var ancak KLGYO ya yatırdıkları para en fazla porföyün yüzde 10 u kadardır, çoğu yüzde 5 ten fazla koymaz. Diğer tarafta konuşulacak konu yok, hisse düzgün kazanç süper o yüzden burada yazıyorlar. Kıssadan hisse yazılanlara bakıp dipteyiz vs demeyin her zaman dibin dibi vardır. Bedelliden gelen paranın sünger gibi emildiği ve şirketin geleceğine katkı yapmadığı nereye nasıl harcandığının hesabının verilmediği, sorulamadığı hisseler bunlar sadece kumar oynamak istiyorsan bu hisseleri alırsın bahtına razı olursun. 9 günlük HO yu takip eden bir kişi bu hisseye 2 TL lerden itibaren bulaşmazdı. Haddimi aştıysam özür dilerim, kimseyi kastederek yazmadım sadece acemi arkadaşlara bir tecrübe aktarımı yapmak istedim.

Sayfa 285/692 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •