Ben temel analizi negatif olan bir hissede trade bile etmem, bir şekilde stopların çalışmadığı bir düşüşe yakalanmam halinde en azından ederi olan bir hissede olayım derim. Orada sıkıntı yok ancak teknik analiz zararda ısrar etmemek için bir seviye belirlemek için faydalıdır. En azından ortalamaları takip etmek bir zarar ettirmez. Amacım polemik yaratmak değil daha önce de yazdım her yönteme saygılıyım, haddimi aşmak istemem sadece acemi borsacılar için paylaşım yaptım dedim. -Abesle iştigal- sözü bana ait değil, bu ifade teknik analize vurgu yapmak isteyen arkadaşımızın bir ifadesi onun da kötü niyetle bu ifadeyi yazdığını sanmam. Biraz daha hoşgörülü olmamızın hepimize faydası olur. Gerilmeyelim para kazanılır neticede.. bilançosu batık vs bir hisse değil KLGYO bu tuzakları kuranların da para kazanmaları gereken gün gelecek ve o gün geldiğinde zararlar çıkacak. Ama ortalamaların altında kaldıkça ben vagonda kaçak bir yolcu gibi davranırım, bir inerim bir binerim. Hisseyi sürekli taşıyan arkadaşlara da saygı duyarım, herkesin tarzı farklıdır. YTD.
Aslan kendini tuzaklardan koruyamaz ve tilki ise kendini kurtlara karşı savunamaz. Öyleyse kişi kendini tuzaklardan koruyacak bir tilki ve kurtları korkutacak bir aslan olmalıdır. Machiavelli

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri