Sayfa 307/691 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. #klgyo
    Özellikle "kağımızı alanların beddua etmemesine özen göstereceğiz" diyen patronların kağıdından uzak dur...
    (Kendime not...)

"Yazık oldu Salebe' ye" !

@vahitkiler

@Nahitkiler

@umitkiler

@Akparti

@akpartiistanbul

@AkpartiAnkara

@AKPartiTBMMGrup

@RTErdogan

2. bu yazdıklarım twetterdan alıntıdır. adam mis gıbı calısma yapmıs. bu belgeler ıle , rakıp sıayası partılere, akp yetkılılerıne ve benzerı her platforma yazılması lazım baska yolu yok..sonucuda boyel kapamış 6ï¸âƒ£
    #klgyo
    Allah'ım bu gece hürmetine, mağdur ettikleri insanların yaşadıklarını yaşamadan gözlerine bir avuç toprak saçılmasın...

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha bilanço bizim hesabımız gibi gelmezse ,kar düşük gelirse
    https://tr.wiktionary.org/wiki/buyru..._namaz%C4%B1na
    ))))))))))))
    Önemli olan hortum tarafına gömülmek.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Önemli olan hortum tarafına gömülmek.
    Muhteşem espri.Sağolun bu zamanda iyi geldi.Rusya savaşı piyasalar ,kağıtdayız iki kağıdımda da bilançonun son günleri,stres baya arttı haliyle.Hortum işi cidden hayati önemde.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Muhteşem espri.Sağolun bu zamanda iyi geldi.Rusya savaşı piyasalar ,kağıtdayız iki kağıdımda da bilançonun son günleri,stres baya arttı haliyle.Hortum işi cidden hayati önemde.
    Bende biraz EGSER var, kâr iyi geldi, biraz da GEDZA şimdi onu bekliyorum. O da iyi gelirse buradaki pozisyonu kasaya kitleyip anahtarı denize atacam.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Alıntı mı yoksa aynı bilgiyi Twitter da da paylaştınız mı? Yabancı gelmedi.

7.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Alıntı mı yoksa aynı bilgiyi Twitter da da paylaştınız mı? Yabancı gelmedi.
    yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım.. yukarıda alıntıdır dıye yazıyro. bakın bu adam yatırımcı işte, bılancoymus, fınannsallarmış hepsı hıkaye, tespıt yapmış ve tum muhataplara ıletmıs.. gerısı hıkaye..

Hortum yanlış yönde,bilançodan sonra yön düzeldi düzeldi düzelmezse.................

Sayfa 307/691 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •