adamlar 64 km konvoy yapmış kafa kesmeye gidiyorlar sanki..64 km nedir yahu..bizim borsa da şov yapmaya devam etsin..
adamlar 64 km konvoy yapmış kafa kesmeye gidiyorlar sanki..64 km nedir yahu..bizim borsa da şov yapmaya devam etsin..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Nato: Ukrayna'ya uçak ya da asker gönderilmeyecek...
Aferim aslanlar hazir hızınızı almışken ruslara yardim edin de hemencik bitirsinler zavallıların işini...
Bu kurumlar varken 3. Dünya savasi kaçınılmaz...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Kafanın basmadığı şeylere zorlama kendini sonra gülünç konuma düşüyorsun , TA yanılmıyor diye ağzımızdan birşey çıktımıda burada algı yapıyorsun , bak yanlış yapıyorsun algı işini bırak , seni akçay ekstra ile dövüyor adama bok attığından beri madem bu kadar iyisin koysana şuraya ekstralarını papağan gibi sabah akşam aynı şeyleri yazıyorsun.
Sende utanma yok 2400 borsa aşağı saldığında benimle özl den yazıştığında demedinmi senin uyarın ipten aldı beni diye onlar klasörde demedim de koyayım buraya yazdıklarını , ama dürüst değilsin işin gücün forumlarda okuyup okuyup kendi analizinmiş gibi burada hikaye anlatmak , insanlar emek veriyor TA çiziyor veya yorumluyor saygı duyacaksın ama sallarsan sanada sallayan çıkar yakında anlarsın.Benim 5 dk analiz yaptığımı nerden biliyorsun kafana göre yorumluyorsun bu yüzden gundi işine bak milletle burada dalaşmayı bırak varsa düşüncen paylaş ama bunu başkalarına sallayarak yapma .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Endekis düşsede kazanıyor çıksada kazanıyor sa
Bu işte bir terslik yok mu
Gundwane abi haklı
Burda bazı troller algı kasıyor
Hamdım Piştim Yandım
Bu eregli jesse livermore'un smelter'ini andırıyor.
Adamlar orada da faizler yükselmeden ve likidite krizi çıkmadan önce hisseyi fişekleyip devasa bir temettü açıklıyor. Ve mali güzelce yıkıyorlar. Jesse livermore shortlamak icin tatili yarıda kesip dönüyor. Smelter'i shortlayarak inanılmaz bir servet kazanıyor.
Yüksek temettü ödemek şu ortamda ne kadar mantıklı?
fedin martta faiz artırma olayı suya düşmüş sanırım...keza ecb de bu yıl artırma herhalde abisinin yolundan gider
Yer İmleri