Temettü 50 kuruş
Sermaye artırımı yüzde 100
Hayırli olsun demek isterim.
Aselsan candır
Temettü 50 kuruş
Sermaye artırımı yüzde 100
Hayırli olsun demek isterim.
Aselsan candır
neyse birşey demeyecegim.
Sevgili dostlar,
2017 haziranında aldığım asels ile bir kağıt şirketine ait lotlarımın piyasa değerine bugün baktığımda kendimi cidden enayi yerine konmuş hissediyorum. Aradan geçen sürede bistin gözbebeği aselsanın hissesi sadece %115 giderken alelade kağıt şirketinin hissesi %375 gitmiş. Ne taraftan bakarsan bak her daim parlatılan ASELSAN gelinen noktada beni ne dolara ne enflasyona karşı korumuş. Yerli ve milli askeri teknolojiyi bir vatandaş olarak tüm kalbimle elbette destekliyorum. Ancak değil mi ki buraya çoluk çocuğumuzun rızkından artırdığımız tasarrufları geçtim kârı hiç değilse bizi enflasyona karşı korusun diye koyuyoruz ne anlamı kaldı sen yatırımcını koruyamadıktan sonra.
Şimdi de görüyorum mal pazarlama gayretinde olan arkadaşlar var. Hep oldu eminim hep de olacaktır. Çünkü hikaye bitmiyor canına yandımın kağıdında. Ama hisse fiyatına etkisi yok. Misal Senelerdir sağlık bakanlığına yapılacak on milyar değerinde bi ihale alacak deniyordu. Hatırlayan var mı? Sözün özü uçacak kaçacak gidecek diyenlere inanmayın. Tam portföy buraya dalmayın. Bu da böyle değişik bi hisse işte.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karadeniz de Romanya uçağı ve helikopteri vuruldu beyler
Dünya savaşı çıkmak üzere beyler
Askerlik süresi acilen uzatilsin
Acilen sığınaklar hazırlansın
Beyler bayanlar durum çok vahim dünya çapında
Herkes erzak alsın şimdiden
Yer İmleri