Vay eski dostlar hala hepiniz buradasýnýz. Merhabalar.. Valla azminizi ben anlayabilecek kapasitede deðilim. Görüþlerimi söylemiþtim, en fazla ya dönüþ yapacak diye diye Müþteri buldukça düþüþe Trade yapar yada Kaðýt bitti görüþü genel olarak hakim olduðunda Pandemi bitti iþte þu sebeple yükseleceðiz þeklinde yada sebepsiz yükselmeye baþlar demiþtim. Þimdi tam oralara geldik galiba. Bakalým ne olacak?

Ben 20 TL den çýkmýþtým. Bu sefer spek kaðýdýný seçtim. Kristal deyim. 1.85 te rtalb a inanýp almadým seriyi ve % 200 ü kaçýrdým. 1 aydýr 4.50- 6.15 arasý trade yapýp duruyor o da. Valla artýk gördüðüme inanýcam. Her taraf trade kokuyorsa seri yapar 3 e 5 e katlar diye fal bakmýcam. Örneðin ki sizde illaki görmüþsünüzdür AKD ye baktýmda rtalb ýn alýþ tarafýna sinekler yýðýlmýþ hala ayný oyunu oynuyorlar galiba. Ben onlara özellile Merryl e ter ör ist diyordum. Aslýnda gerçektede aynen öyle. Bizim kodaman yerlilerle yani ilk 5 iþte sýrayla Düþüþe trade yapýp duruyorlar. Deðiþkenmiþ gibi görülsede Yerli lerin biri yada bir kaçý patron oluyor tahtayý ana hatlarýyla o yönetiyor. Derinlik aldým bende iþ bankasýndan orada birebir görülüyor.

Gerçekleri yazýp keyfinizi kaçýrdýysam kusura bakmayýn. Gerçi siz hepiniz benden aþaðý kalmazsýnýz. Umarým en kýsa sürede istedikleriniz gerçek olur. kendinize iyi bakýn.. YTD.