Sayfa 207/505 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Vay eski dostlar hala hepiniz buradasınız. Merhabalar.. Valla azminizi ben anlayabilecek kapasitede değilim. Görüşlerimi söylemiştim, en fazla ya dönüş yapacak diye diye Müşteri buldukça düşüşe Trade yapar yada Kağıt bitti görüşü genel olarak hakim olduğunda Pandemi bitti işte şu sebeple yükseleceğiz şeklinde yada sebepsiz yükselmeye başlar demiştim. Şimdi tam oralara geldik galiba. Bakalım ne olacak?

Ben 20 TL den çıkmıştım. Bu sefer spek kağıdını seçtim. Kristal deyim. 1.85 te rtalb a inanıp almadım seriyi ve % 200 ü kaçırdım. 1 aydır 4.50- 6.15 arası trade yapıp duruyor o da. Valla artık gördüğüme inanıcam. Her taraf trade kokuyorsa seri yapar 3 e 5 e katlar diye fal bakmıcam. Örneğin ki sizde illaki görmüşsünüzdür AKD ye baktımda rtalb ın alış tarafına sinekler yığılmış hala aynı oyunu oynuyorlar galiba. Ben onlara özellile Merryl e ter ör ist diyordum. Aslında gerçektede aynen öyle. Bizim kodaman yerlilerle yani ilk 5 işte sırayla Düşüşe trade yapıp duruyorlar. Değişkenmiş gibi görülsede Yerli lerin biri yada bir kaçı patron oluyor tahtayı ana hatlarıyla o yönetiyor. Derinlik aldım bende iş bankasından orada birebir görülüyor.

Gerçekleri yazıp keyfinizi kaçırdıysam kusura bakmayın. Gerçi siz hepiniz benden aşağı kalmazsınız. Umarım en kısa sürede istedikleriniz gerçek olur. kendinize iyi bakın.. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Vay eski dostlar hala hepiniz buradasınız. Merhabalar.. Valla azminizi ben anlayabilecek kapasitede değilim. Görüşlerimi söylemiştim, en fazla ya dönüş yapacak diye diye Müşteri buldukça düşüşe Trade yapar yada Kağıt bitti görüşü genel olarak hakim olduğunda Pandemi bitti işte şu sebeple yükseleceğiz şeklinde yada sebepsiz yükselmeye başlar demiştim. Şimdi tam oralara geldik galiba. Bakalım ne olacak?

Ben 20 TL den çıkmıştım. Bu sefer spek kağıdını seçtim. Kristal deyim. 1.85 te rtalb a inanıp almadım seriyi ve % 200 ü kaçırdım. 1 aydır 4.50- 6.15 arası trade yapıp duruyor o da. Valla artık gördüğüme inanıcam. Her taraf trade kokuyorsa seri yapar 3 e 5 e katlar diye fal bakmıcam. Örneğin ki sizde illaki görmüşsünüzdür AKD ye baktımda rtalb ın alış tarafına sinekler yığılmış hala aynı oyunu oynuyorlar galiba. Ben onlara özellile Merryl e ter ör ist diyordum. Aslında gerçektede aynen öyle. Bizim kodaman yerlilerle yani ilk 5 işte sırayla Düşüşe trade yapıp duruyorlar. Değişkenmiş gibi görülsede Yerli lerin biri yada bir kaçı patron oluyor tahtayı ana hatlarıyla o yönetiyor. Derinlik aldım bende iş bankasından orada birebir görülüyor.

Gerçekleri yazıp keyfinizi kaçırdıysam kusura bakmayın. Gerçi siz hepiniz benden aşağı kalmazsınız. Umarım en kısa sürede istedikleriniz gerçek olur. kendinize iyi bakın.. YTD.

3. Kredili işlem yaparken terse düşüp Parayı batıran , kurumu şikayet etmiş.

Ana oara koruma oranının altına düşünce normalde aracı kurum müşteriyi arar ve satış yapmasını ister yada teminatı tamamla der

Müşterinin kazancı , aldığı krediyi ödeyecek meblağ da değilse , ödesin diye yapılan borçlandirma taksidi göçer.

Hani 4 gün üst üste hızlı düşüş oldu ya, hızlıca koruma oranının. Altına düştü birçok hesap , ekstra kredi alıp o teminatı tamamladı yatırımcı. Extra kredi ödeyecek gücü olmayanın ise malı 2. Tabandan serbest satış emri ile verildi ve yatırımcı her portföyünü kaybetti hemde aracı kuruma burclanma senedi imzaladı. Çünkü hesap eksiye düştü.

Ve şikayet konusu oldu

Aklıma gelen senaryo bu.. herhalde böyle olmuştur. Daha önce şahid oldum bu durumlara. Mesela THY bile gizertti açığa mal alanları son düşüşte.

Şunu farkettim... Her aracı kurum bunu yaşar... Neden sadece A1 kapital ceza alıyor..

En az 100 şirket Bilgi saklıyor , peki neden bur tek bizim şirket ceza yiyor.

Neden herkesin halka arzı 1 ay içinde onaylanirken, bizim ki 5 aydır süründürülüyor.

İnadına sürekli açılır açılmaz hisseyi aşağıdan satan kim,.. kapanış seabsind düşsün diye mal çakan kim

Hisseyi sürekli her platformda karalayan ekip kime çalışıyor

Kim var bu operasyonun başında...

Kim,?
    Ne için?

Nereye kadar?

Ne kadar süre?
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Kredili işlem yaparken terse düşüp Parayı batıran , kurumu şikayet etmiş.

Ana oara koruma oranının altına düşünce normalde aracı kurum müşteriyi arar ve satış yapmasını ister yada teminatı tamamla der

Müşterinin kazancı , aldığı krediyi ödeyecek meblağ da değilse , ödesin diye yapılan borçlandirma taksidi göçer.

Hani 4 gün üst üste hızlı düşüş oldu ya, hızlıca koruma oranının. Altına düştü birçok hesap , ekstra kredi alıp o teminatı tamamladı yatırımcı. Extra kredi ödeyecek gücü olmayanın ise malı 2. Tabandan serbest satış emri ile verildi ve yatırımcı her portföyünü kaybetti hemde aracı kuruma burclanma senedi imzaladı. Çünkü hesap eksiye düştü.

Ve şikayet konusu oldu

Aklıma gelen senaryo bu.. herhalde böyle olmuştur. Daha önce şahid oldum bu durumlara. Mesela THY bile gizertti açığa mal alanları son düşüşte.

Şunu farkettim... Her aracı kurum bunu yaşar... Neden sadece A1 kapital ceza alıyor..

Neden herkesin halka arzı 1 ay içinde onaylanirken, bizim ki 5 aydır süründürülüyor.

İnadına sürekli açılır açılmaz hisseyi aşağıdan satan kim,.. kapanış seabsind düşsün diye mal çakan kim

Kim,?
    Ne için?

Nereye kadar?

Ne kadar süre?

Kim,?
    Ne için?

Nereye kadar?

Ne kadar süre?

Sadece yukarıdaki şu sözlerine açıklık getireyim ..

Geliniz telegramda gruplara , ortalama 2 yıldır çogu kişiyle arkadaş olduk tanış olduk artık , bulusma vs yaptık .

Öyle keske herkez sizin gibi 16 dan az daha ekledim , 20 den de ekledim , 25 den de eklemiştim diyebilir durumda olsa.

64 den eviyle , 60 lardan arabasıyla , 50 lerden ceyiz parasıyla girmiş insanlar .

Neden , büyüyen firma diye .
    Neden , gelecek var diye .
    Neden , sektör suan bioteknoloji diye.

Siz hiç evladınıza bez alamayıp telegramda özelden borç istediniz mi ?

Siz hiz eve erzak alamayacak kadar krediler yüzünden ters olup adrese erzak rica ettinizmi birisinden.

Siz hiç evladınıza esinize yüzüne bakamaz hale geldinizmi.

Sahi sizi arayıp intihardan vazgciren oldumu sabaha kadar dil döküp sabır et diyip .

Bırakınız haykırsınlar , patronun milyon milyon kazandığı yerde üç kurus çok görmesin bence bu yatırımcı kitleye.

O sebepten özel kurulu bir düzen yok karalama ekibi vs ..Tamamen hayalinizden ibaret ... Herkez orada ve Twitter'da samimiyeti ile ben yandım sende yanma diye yazıp çiziyor ..

Etik ahlak ile , ticari ahlaktan yoksunluktur , tahtanın şuandaki fiyat durumu , izahıda , mizahıda olmaz denilecek durumda.

5.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Kredili işlem yaparken terse düşüp Parayı batıran , kurumu şikayet etmiş.

Ve şikayet konusu oldu

Kim,?
    Ne için?

Nereye kadar?

Ne kadar süre?
    Sayın Külyutar kağıdı karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar, arada kalan gerçek yatırımcı da farkında olmadan bu karalamaya katılıyor. Bir karalama kampanyası olduğu apaçık, ancak bunu bertaraf edecek olan ve kaplar ile yatırımcıya güven verecek olan da şirketin ve yöneticilerin ta kendisidir.

Yönetim karalama kampanyasına çanak tutuyor. Bu da ortada.! Bu iş ayıbı geçti. Atılan yanlış adımlar, nitekim A1 GSYO'nın GLRYH tarafındaki payının %25 düşürülmesi akılcı bir adım değildi. GLRYH kendi kaynakları ile bu farkı karşılayabilirdi. Erham Enerji yatırımı keza öyle. Ne idüğü belirsiz bir şirkete dünya para gömüldü. Biraz temetttü ödemesi yapılsaydı, göstermelik de olsa, yatırımcı adına güven telkin edilmiş olunurdu.

Yönetimden habersiz veya göz yumma olmadan herhangi bir çete sizin kağıdınız üzerine oyun oynayamaz. Ben bunları söylerken ful malda olan birisi olarak yazıyorum bunları. GLRYH ve RTA tarafında portföyüm. Çok inanmıştım. Büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü içimdeyim.

SPK nın A1 Capital arzını veya sermaye arttırımı konusunda ne cevap verdiğini bile bilmiyoruz. Olumsuz bir cevap verildiyse ve GLRYH bunu kap atmayıp gizliyorsa, ki red alındıysa bile açıklaması lazım, düşünün nasıl bir dalavere ile karşı karşıya olduğumuzu. Bu kadar basit bir konuyu bile yüzüne gözüne bulaştırdı yönetim.

Nerden tutsanız elinizde kalıyor. Yine de bu kağıtta bekliyorsam hala küçük bir umudum var diyebilirim. 240 TL'de gözümüz yok, enflasyona karşı mağduriyetimiz giderilsin, o da yeter.

Bu kadar şikayet, hakaret karşısında yönetim üç maymunu oynuyor. SPK da sorumluları bulup mâli polise vermek yerine halka mâl olmuş şirkete ceza kesip duruyor. Mesele şirkete ceza kesmek değil, sorumlu yönetici ve çalışanların ipini çekmek olmalı çözüm.

Şirkete ceza kesilerek, sorun çözülmüyor; bilakis yatırımcı mağdur edilmiş oluyor kanaatindeyim.

Ytd.

6. Yok ya mütevaziliğimi geri alıyorum. Bende en az sizin bildiğinizi bilirim. Yok kötüleniyormuş yok bilmem neymiş. Belliki psikolojiniz bozulmuş.

Yerli kodamanlar bizi yiyor işte lan körmüsünüz! Benim olduğum KRSTL de de rtalb da da iş yatırım SATICI! bunun lamı cimi varmı? Kimin ne hali varsa görsün bana ne ya..

7. Kaldı ki geri alım diye kap attılar tahtalar neredeyse ceza almış gibi tek fiyata geçti. Buradan geri alım yapmak ve küçük yatırımcıyı korumak marifet değildir. Yatırımcını küstürmeyeceksin. Bu yatırımcı senin bedelline katıldı, daha ne yapsın!? Önce dürüst olacaksın, öyle olunca yatırımcı seni sırtında taşımasını da bilir.

Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Yok ya mütevaziliğimi geri alıyorum. Bende en az sizin bildiğinizi bilirim. Yok kötüleniyormuş yok bilmem neymiş. Belliki psikolojiniz bozulmuş.

Yerli kodamanlar bizi yiyor işte lan körmüsünüz! Benim olduğum KRSTL de de rtalb da da iş yatırım SATICI! bunun lamı cimi varmı? Kimin ne hali varsa görsün bana ne ya..
    Ezel bey ben de sizi merak ediyordum, sizin adınıza sevindim; paçayı kurtarmışsınız. Arada kaynadı iyi dilek ve temennileriniz. Teşekkür ederiz, bilmukabil efendim.

Sayfa 207/505 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •