Originally Posted by
HARLEYQUEEN
Hisseyi sürekli her platformda karalayan ekip kime çalýþýyor
Kim var bu operasyonun baþýnda...
Kim,?
Ne için?
Nereye kadar?
Ne kadar süre?
Sadece yukarýdaki þu sözlerine açýklýk getireyim ..
Geliniz telegramda gruplara , ortalama 2 yýldýr çogu kiþiyle arkadaþ olduk tanýþ olduk artýk , bulusma vs yaptýk .
Öyle keske herkez sizin gibi 16 dan az daha ekledim , 20 den de ekledim , 25 den de eklemiþtim diyebilir durumda olsa.
64 den eviyle , 60 lardan arabasýyla , 50 lerden ceyiz parasýyla girmiþ insanlar .
Neden , büyüyen firma diye .
Neden , gelecek var diye .
Neden , sektör suan bioteknoloji diye.
Siz hiç evladýnýza bez alamayýp telegramda özelden borç istediniz mi ?
Siz hiz eve erzak alamayacak kadar krediler yüzünden ters olup adrese erzak rica ettinizmi birisinden.
Siz hiç evladýnýza esinize yüzüne bakamaz hale geldinizmi.
Sahi sizi arayýp intihardan vazgciren oldumu sabaha kadar dil döküp sabýr et diyip .
Býrakýnýz haykýrsýnlar , patronun milyon milyon kazandýðý yerde üç kurus çok görmesin bence bu yatýrýmcý kitleye.
O sebepten özel kurulu bir düzen yok karalama ekibi vs ..Tamamen hayalinizden ibaret ... Herkez orada ve Twitter'da samimiyeti ile ben yandým sende yanma diye yazýp çiziyor ..
Etik ahlak ile , ticari ahlaktan yoksunluktur , tahtanýn þuandaki fiyat durumu , izahýda , mizahýda olmaz denilecek durumda.
64 den ,ev araba alýp satip hisse alýnmaz ...
Corona bitti, aþk bitti... Bu biliniyordu
Allah yardým etsin, zor bir durum
Ýnþaallah herkesin zararý tez zamanda çýkar.
Spekülasyon kurbaný olmuþ yatýrýmcý
Þirket reel ve çalýþýyor. Þirketin bilançosu iyi geldikçe, durumu toparlar tahta
Evet sahipsiz , yani YK umursamýyor.
Elbet umursamak zorunda kalacak ,,, yeter ki þirket çalýþsýn
L
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri