Eşe dosta şiddetli tavsiye ederken. Bu platformda kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir diyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Eşe dosta şiddetli tavsiye ederken. Bu platformda kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir diyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bi 29 adet daha destek arkadaşlar
Sonu nasıl bitecek bakalım
bir yandan 1000 bir yandan 29...maşallah,bereketli olsun.ama bu gerizekalıda bozuk plak gibi çalışıyor,nasıl olacak bu iş.
Buralarda cok oyalandi,bedelsiz verecekse de ins bu civarlarda başlamaz hareketi, sizler Maasallah buyuk buyuk yatirimciymissiniz,sinek gibi kaldik yaninizda[emoji2960]
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali ne yapacağını kendi dahi bilmiyor, diyelim ki bu tarz hareketlerle alıcı gelmesini bekliyor bu şizofrenik hareketlere hangi yatırımcı niye gelsin.
Son zamanlarda endekse göre hareket ediyor gibi bir hava var ama sıranın yan tahtalara geldiğini sanmıyorum u 30-50 de o kadar ucuz ve derin tahta varken sığ tahtalarda o riski neden alsınlar, bu tahtanın arzu ettiği volatilite beklentiyle olur fakat onu da soğutmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
Kur bazlı uygun fakat yabancı olmayınca anlamı yok ky nin üstüne oynayarak bu işi ne kadar sürdüre bilecek bekleyip göreceğiz
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Son düzenleme : chef.; 07-03-2022 saat: 11:11. Sebep: edit
Yer İmleri