Bu gerenale itiraz edersen, efendim ben NATO emekli subaylar derneği başkanıyım, ben emekli yabancı subaylara soruyorum, benden iyi mi bileceksiniz deyip kızıyor. Geçen Kiev Kıyı-ev demek demiş tt olmuş, öte yandan havacılık alanında ben beğeniyorum.
Bugün de bir profesörü ben sadece asker değilim, iktisatçıyım, hukukçuyum, vs dedi haşladı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
>>>>>>>>
Emniyet Genel Müdürlüğü: "Twitter'da yağ fiyatları üzerinden provokatif ve dezenformasyon içeren paylaşımlarda bulunan 45 hesap hakkında işlemler başlatılmıştır."
Paris de büyümüş birine sormuştum. Sizin ülkede köylü durumu nasıldır diye. Demişti ki fransada herkes onlara gıpta ile bakar. Keşke onların çocuğu olarak dünyaya gelseydim derlermiş. Kendi okulları kendi üniversiteleri hatta kendi yatlari katları var dünyayı da her sene gezerler parlamentoda hep siyasileri vardır her kanun da söz hakları vardır vs başka şeyler de söyledi daha önemsiz. Ama anladiniz sanırım. Bizim ülkede elbet böyle olacak ve geçiş dönemindeyiz.
Onun için ex2000 e katılıyorum. Köylümüz otursun az fiyata çalışsın. Bitiyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
ABD uçak gemisi Limmi açıklarına kadar gelmiş. Putin hava sahasını kullandıracakları uyardı. Bu hafta gerçekten çok riskli gibi.
Çıksınlar her gün TV'lere.
Gerçi önlerine Dr. Öğretim görevlisi yazıyorlar..
Toplum zihin yapılarını iyice görsün..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri