Sayfa 93/1007 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Viop XL

1. Bu suveys kanalında karaya oturan geminin yukarıda görüntü veren uydumuz ukranyayida gorebiliyordur
    Başkada resim vermediler acaba izleme yapiyorlarmidir
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bu suveys kanalında karaya oturan geminin yukarıda görüntü veren uydumuz ukranyayida gorebiliyordur
    Başkada resim vermediler acaba izleme yapiyorlarmidir
    Emin olun tüm ülkeler an ve an o bölgeyi izliyordur

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>>>>>
    Emniyet Genel Müdürlüğü: "Twitter'da yağ fiyatları üzerinden provokatif ve dezenformasyon içeren paylaşımlarda bulunan 45 hesap hakkında işlemler başlatılmıştır."
    Polatlıda normal soğan depolarına yapılan baskın geldi aklıma bi an
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Eksi enflasyon aylık vazda sadece temmuzda yada qğustosta çıkma ihtimali var o da zayıf ihtimal mazota
    gübreye ilaca yapılan zamlar tarım ürünlerinin yazında çok yüksek seyretmesine neden olacak.o yüzden %17-19 aşağısı mümkün olmaz
    Doları sabit tutabilirler ise enflasyon düşer. Enflasyon düşmesi fiyatların daha yavaş artması demek. Fiyatlar zor düşer.

Şöyle bir deneme yaptım.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,134
    Blog Entries
    1
    40 50 dönüm yerine göre değişkendir. En basiti 50 dönüm kiraz müthiş ötesi bir rakamdır.
    50 dönüm pamuk ortalama toplamda 15 ton olabilir. Biraz kırsal yerde toplamda 5 ton kekiktir.
    Yapabilene 50 dönüm karnabahar veya lahana çok iyidir. Sıcak su olan yerde müthiş 8 seradır.
    Normal bir papates soğan. Çok iyi kavun karpuz mısır. Eh denebilecek buğdaydır.

Yanı kanun çıkacak ve 50 donume toplanacak ise işler çok karışır. Biz ukrayna değiliz ki dümdüz toprak. Yazları ılık geçen. Sagi solu ortası aynı da aynı.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

[QUOTE=ariston;5824407]Doları sabit tutabilirler ise enflasyon düşer. Enflasyon düşmesi fiyatların daha yavaş artması demek. Fiyatlar zor düşer.

Şöyle bir deneme yaptım.

Kasım aralık ocak şubat kesin yatar ²
    Bu totunun yatıp yatmayacağını haziran temmuzda anlarız
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Tarım ile ilgili bu kadar iddialı yazılarınızdan sonra
    hangi bölgede ,hangi büyüklükte, ne tür
    tarımsal faaliyetler ile uğraştığınızı merak ettim.
    Aile gecmisim ittibari ile ciftcilik ve hayvanciliktan anlarim. 13-14 yasima kadar, cobanlik, ekme bicme gibi butun ciftcilik islerini yaptim.

Arti, son zamanlarda tarim, Besi ve sut hayvanciligi isine tekrar girisimde bulunmak icin bir kac kere sektor ve saha calismasi yaptim. Her defasinda olumsuz sonuclarla karsilastigim icin vaz gectim.

Ama insan cocukluk askini unutamiyor diyorlar...., hayirlisi ise bir gun uygun bir zamanda tekrar girecegim bu islere.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Mb poz kapamaz biliyorum... kinaye olsun diye yazdım. Belki de her gün oluyordur böyle alımlar bizim gibi küçük yatırımcılara "güçlü alım" gibi geliyordur. Piyasa sığ olunca film çeviren de çok oluyor haliyle.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aklıma gelince bir bakayım dedim. Cuma günü MB dolar mart vadede işlem yapmamış. Yalnız Credit, Garanti ve Akbank uzun poz açmışlar cuma günkü açılan kısa pozları sıfır adet Sanki Credit paçal yapıyor, maliyeti yüksek kalmış biraz.

toplamda ise durum bu şekilde
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 93/1007 İlkİlk ... 43839192939495103143193593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •