Sayfa 348/993 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Hadi bakalım yağ stoklayanlar doğalgaz benzin mazotta stoklasın.. gelecek kış her ay bir asgari maaş fatura öderiz bu gidişle.sobalı evlerin fiyatı doğalgazlılardan pahalı olur ��
    baklavacıların işleri nasıl ustad karton ambalaj aynı mı tuketiyorlar pastane vs.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    başkanım pompacı bize nasıl muamele edecek reha abinin ima ettiği gibi yalnız mı gitsek artık benzin almaya

Brent: 130 şerro/bbl

Cidden 80lerin filminde emrahın annesi gibi alış verişten sonra çekecekler tezgahın arkasına
    zaten her benzinciye girdiğimde pompacının duduğında ki o gülümseme kart çekerken tezgahın arkasında ki patronun bakışları beni baya tırstırıyor.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Nükleer için en güvenli kıta aslında Afrika ama orada da yerel sıkıntılar var. Ten renginizin açık, paranızın olması falan hep negatif özellikler.

Geçen bir simülasyon videosu vardı ekşide. Nükleer savaşta iki taraf da birbirini bombaya boğuyor. Ne Amerika kalıyor ayakta, ne Rusya, ne Avrupa.

Türkiye'deki Nato üsleri de vuruluyor. Türkiye'nin de yarısı kafadan gider yani.
    üstad biz kompleksli milletin barınamayız afrika da zencilerin arasında hiç şansımız yok

4. Kış günü canınız çekmesin, maazallah hasta falan olursanız ilgiyle takip ettiğim sizlerin gönderilerinizi okuyamam..

Saygılar.IMG_20220307_022943.jpg

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    baklavacıların işleri nasıl ustad karton ambalaj aynı mı tuketiyorlar pastane vs.
    Hayatımda görmediğim şehirlerde ki kurumsal firmalarla çalışmaya başladım. Mado vs.hammadde çoğu üreticide yok. İyi ki almışım zamanında

Coinler iyi direniyor.
    Öyle ciddi düşüşler yok şu ana kadar.
    Altın yeni dönemin parlayan yıldızı olacak bana göre.
    YTD

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Gemiler gelemiyor, 1 aylık stok kaldı söylemleri vs.

Bu yağ konusu borsada hisse senedi olsa ; "Spek tahtasında mal çakma" hareketine benziyor...
    Ben konuyu sektörde en tepede bulunan akrabama sordum ; Bir şirketin 16 gemisine el konulmuş..Bunların gemiler de sorun olmadan gelmiş.Gemiyi yüklemek için giden personelde Romanya üzerinden dönmek zorunda kalmış..Asıl soru Ukrayna ve Gürcistandan ithal edilen bu ürün için alternatif tedarik nereler veya neresi olacak...Tamda sizin değiniz gibi spek tahtası oldu bu iş....

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Coinler iyi direniyor.
    Öyle ciddi düşüşler yok şu ana kadar.
    Altın yeni dönemin parlayan yıldızı olacak bana göre.
    YTD
    Bence tersi olmalı yani coin ler uçmalı neden mi Rusya da pek çok yatırım aracı veya swift sistemi tıkalı iken belki en kolay para transferi ödeme yöntemi falan filan
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 348/993 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •