Sayfa 345/993 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bu ay cicek yagi olayi iyi arastirilmali. iyi tamm zam gelecek ancak 1 hafta oncr 20 lira zam yapacaklarsa son 3 gunde gorduklerinden sonra 50 lira yaparlar.

demin markete gittigimde merak edip baktim 1 lt 2 lt hep 1 ay evvelki fiyat.millet 5 litreliklere saldirmis..resmen stok eritti yagcilar.
    Gemiler gelemiyor, 1 aylık stok kaldı söylemleri vs.

Bu yağ konusu borsada hisse senedi olsa ; "Spek tahtasında mal çakma" hareketine benziyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,824
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Amazondan cosori 5.5 litre aldım bu hafta. 10 yıl tefsl actifry kullandık. Tadı kızartma gbi değil illa ki. Ancak patates kızartmasını seven bir aile olarak kızartmaya göre ciddi sağlıklı.
    sn. sugosu, bende iyi bir fritöz almayı düşünüyordum. bu cosori en iyilerden biri sayılabilir mi acaba? kullandınız mı?memnun musunuz?

Sirada un - seker - makarna geliyor.vatandas isini bilir 80 lerden kalanlar alisik boyle seylere

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ruslarin kendi adamlari yerine soydaslarini kullanmasi sana trolluk olarak geliyorsa git bi kan testi yaptir
    Benim teste ihtiyacım yok..Fakat ,Belli ki senin doktora ihtiyacın var...Git aşağı ayrancıda oyna...!!.

5. Dr. Barış Esen
    @barisesen
    ·
    1d
    Resmi Gazetede yer alan tebliğ ile şirketlere de kur korumalı mevduatta 3 ay imkanı getirildi..

6.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    sn. sugosu, bende iyi bir fritöz almayı düşünüyordum. bu cosori en iyilerden biri sayılabilir mi acaba? kullandınız mı?memnun musunuz?
    4-5 kez kullandik 1 haftada gayet iyi.

butce varsa asil ninja marka oneririm.

bu alet efsane

https://www.amazon.com.tr/Ninja-AF30...25&sr=8-2&th=1

ancak sikinti su ki bu 2 firmaninda tr de servisi yok.amazon ise % 100 memnuniyet garantili.2 sonrasi artik kim ole kim kala..

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dr. Barış Esen
    @barisesen
    ·
    1d
    Resmi Gazetede yer alan tebliğ ile şirketlere de kur korumalı mevduatta 3 ay imkanı getirildi..
    Belli ki durum artık çok sıkışık.. kimde ne varsa çıkarsın getirsin isteniyor..,

8.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Belli ki durum artık çok sıkışık.. kimde ne varsa çıkarsın getirsin isteniyor..,
    Şirketler 6 ay uzun , 3 ay ise olumlu olabilir diyorlardı. Ama yapılmamıştı.
    Evet çok sıkıştılar. Ama 3 ay da olsa parasını bağlayan ne kadar olacak 2 haftaya belli olur.
    İkinci değişiklik ise kur korumalı mevduata dahil olan hesapların vade bitiminde yenilenmesiyle ilgili maddede yapıldı .Normalde 1 kez olacak diye hüküm vardı. O da iptal edilmiş.

Sayfa 345/993 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •