Sayfa 367/691 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Anladım sn şekerli benim maliyet yüksek,o nedenle paçal yapacaktım da fazla da fırsat vermeyecek gibi namıssız)))))
    Vermesin vermesin ahı çok fazla bi tavan daha olsa zarar 8-10.000 e iner benim. Bekleyenlerin yüzü gülsün memnun olurum. Sn Hayek başta üstadların bile maliyetleri benimkinden fazla, inşallah herkes kazanır

Aman ha sn hayek siz beni soktunuz kağıda erken çıkmak yok)))))) Sizin yazdıklarınızdan bir fırsat var diye düşündüm girdim,her zaman analizlerinizi bekliyorum

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Vermesin vermesin ahı çok fazla bi tavan daha olsa zarar 8-10.000 e iner benim. Bekleyenlerin yüzü gülsün memnun olurum. Sn Hayek başta üstadların bile maliyetleri benimkinden fazla, inşallah herkes kazanır
    Valla aramızda kara en yakın durumda olan sizsiniz,bence sizin ceza bitti gibi bir şey,bizim cezamız çok ,daha yatarımız var baya)))))))

4. selamlar ve bol kazançlar herkese

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Sn. Hkm, evet hisse için güzel bir gündü. Patron hisselerinde ne olacağını asla bilemeyiz ama maliyet bölgeleri hissede belli. O rakamlara yaklaştıkça satışla karşılaşacaktır. Ben 0.90-0.94 marj yaptım nakite geçtim. Yarın nasıl açacağını ben de çok merak ediyorum. Size bol şans dilerim 0.90-1.00 arası bir müddet gidip gelmesini bekliyorum. 1.00 üzerinde kapanış yaparsa oyuna yeniden dahil olurum. 0.94-1.00 arasındaki 0.06 TL sigorta poliçemin bedeli . YTD
    Valla sn tahminci asıl borsacılık tam da sizin yaptığınız bizimki yanlış,biz ya allah başım gözüm allaha emanet diye dalıyoruz,sonra du bakali ne olcek diye bekliyoruz))))))))

Neyse gene de içimden bir his bu kağıtdan baya karla çıkacaksın diyor,maliyet o kadar yüksek olmayaydı iyiydi de bedelli işi aklımı çeldi.Her neyse hayırlısı artık.

7. Estağfurullah kimin sistemi işliyorsa doğru yoldadır. Benim tarzım hisse trende oturduktan sonra uzun vadeli alım yapmak şeklinde açıklanabilir. Bir tavan trend ile ilgili net bir resim vermez. Tepkiye oynadığımda da karı alıp beklemek en iyisidir. Zararın üzerinde az karın üzerinde daha çok oturabilmek lazım. Sizde de sabır var ve mükafatını alacağınızı umarım, hisse 1 TL üzerinde kapanışlar yaparsa yan koltukdayım, düşerse tepki için alımlarım yine olur. YTD

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla sn tahminci asıl borsacılık tam da sizin yaptığınız bizimki yanlış,biz ya allah başım gözüm allaha emanet diye dalıyoruz,sonra du bakali ne olcek diye bekliyoruz))))))))

8. Şaka gibi
    Siz ayakkabıdan çok bahsedince yazınızın yanına DESA reklamı koymuşlar
    https://resimyukle.io/r/MXVXZ6BiL1

Sayfa 367/691 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •