Sayfa 399/993 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    bu ara müsait değildim ama pazar fiyatları çok garipti ihracat yapmadığından mı nedendir tuhaflık vardı
    Senin pazar fiyatlarınla bizim ki hiç uyuşmuyor....Perşembe günü üsküdara bağlı bir pazara bakıyorum , birde ümraniye göbeğindekine ama nedense senin fiyatların anormal düşük..1 kıvırcık 10 tl , 1 demet maydanoz 3.5 ; 10 tl altında sadece elma ve portakal var a.q

2. bende üç fiyat yazayım tekrar linç yerim ama ne yapayım dayanamadım siz yazınca

kabak 5 tl
    çilek 15 tl
    sarıkanat 22 cm 80 tl sonuncuyu almayacaktım onu aldım ama ahtapot 120 tl idi dönüşte bitmiş alamadım

3. Bazen nadir de olsa yürüyüş yolunda park yakınlarına 7-8 kilo ceviz bırakılmış görüyorum herhalde kargalar vs yesin diye hayvanseverler bırakıyor .

bende üç fiyat yazayım tekrar linç yerim ama ne yapayım dayanamadım siz yazınca

kabak 5 tl
    çilek 15 tl
    sarıkanat 22 cm 80 tl sonuncuyu almayacaktım onu aldım ama ahtapot 120 tl idi dönüşte bitmiş alamadım
    https://www.halfiyatlari.net/bayrampasa-hal-fiyatlari
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Demek ki bana satanlar halden almıyorlar yada sabah kazıklıyor akşam ver kurtul yapıyor ama dikkat ediyorum sabah ki mallara göre mostrası kalmış oluyor

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

kabak 5 tl
    çilek 15 tl
    kabak antalyada 10 tl sen nerde buluyorsun bu fiatı pisko çokpis manipüle ediyorsun
    anlıyorum tüik başkanlıgına adaysın da biraz ölçü olsun

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizans heyecandır, hele ki dar gelirli iseniz yaşamak bir başka olur Bizansta.
    Sanıreım bu bizans istanbul. Gavur ellerde yaşıyoz gurbetçi misali. Dolar ile maaş lazım yaşamak için.

kabak 5 tl
    çilek 15 tl
    Usta sen atıyon gibime geliyor, seninki akşam pazarı da değil olsa olsa gece pazarı olur. Adam tezgahı toplamaya üşenir bedavaya verir belki.

Sayfa 399/993 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •