Originally Posted by 
yarasa

Haklısınız fiyat aynı kalırsa  bir anlamı yok. Ama bana natenin önünde büyük işler ve fırsatlar var gibi geliyor. 
Şirket ilk halka arzından itibaren   baktığımızda, şu an en güçlü konumundadır.Ve sanırım gücünün   farkında olarak,  büyük bir  azim,  kararlılık   ve kendine güvenle  bu sunumu    yaptılar.
Böyle bir sunum  bana göre laf olsun diye yapılmaz. Ve bunu her şirkette yapamaz.
Şirket bu gün itibarıyle bir yerlere gelmiştir.Ve şu an moladan çıkma zamanıdır.
Naten grubun, bu sunumun   istikametinde  ve rehberliğinde  çok daha büyük hedeflere ulaşması   için  herşey hazırdır.
Avrupaya gideceğiz dediler gittiler. Ve daha önce telaffuz edilen Amerikada sunumda   hedef olarak özellikle belirtilmiştir.
Burda ben şahsen şirketin çok kararlı olduğunu görüyorum. Bunlar benim şirket hakkında samimi düşüncelerimdir.
Fiyat konusuna dönersek, eğer ki düşündüklerimde yanılmıyorsam,  fiyatlarla ilgili de bir endişem olmaması gerekir.
Ama  borsada fiyatlar ne zaman oluşur,  gerçekten bende bilmiyorum,  burada  bir süre  daha  beklemek istiyorum.

Yer İmleri