Sayfa 237/1007 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Viop XL

1. 4- Nass . bunu unutmayalım.

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Rte nin 3 tarihi hatası ülkeyi 50 yıl geriye götürdü malesef.

1-Rahip Brunson için Amerikaya meydan okumak.
    2-Naci Ağbalın kovulması.
    3-Tüm ülkelerin sıkı para politikasına geçtiği dönemde faizi 19 dan 14 e düşürmek.

SPOT

3. https://www.yenisafak.com/amphtml/du...barbar-3769134

İngiltere Başbakanı Boris Johnson Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmelere ilişkin Sky News'e açıklamalarda bulundu

Başbakan Johnson,
    Rusya'nın Ukrayna'da kimyasal silah kullanabileceği haberlerine ilişkin ise şunları söyledi:
    * "Bu onların oyun kitabından çıktı. Rakipleri veya Amerikalılar tarafından depolanmış kimyasal silahlar olduğunu söylemeye başlıyorlar. Korkarım ki, kendileri kimyasal silahları yerleştirdiklerinde, bir tür sahte hikayeye sahipler, yapmaya hazırlar. Suriye'de gördünüz. İngiltere'de bile gördünüz. Sadece, zaten yaptıkları şeyin bu olduğuna işaret ediyorum. Korkarım bu alaycı, barbar bir hükümet."

--//

Bir de Kimyasal silahlar kullanılırsa
    Vay ki vay 🥶🥶🥶😡

4. Şortçular cebinizde akrep mi var. ne inat ettiniz

5. Fışkırt, fışkırt nereye kadar?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Taşınan Açıklar da KRDMR kalmış,

7. Tren dolmadigi için kalkmıyor. Pozu ayarlarsak toptan kalkacak.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Efendim doların düşmesi için TL ye talep olması lazım..
    Ama kimden.Elinde TL si olandan mı..
    Hayır...
    Elinde dövizi olandan..
    Yani birilerinin gelip dolar satıp bana tl ver demesi lazım ki DOLAR DÜŞSÜN..(bu birileri yabancı olmalı..içeride yerli banka üzerinden dövizini tl ye çevirmesi hiç etki etmez)

Faizi 30 da yapsan cılız bir kaç kara paracı dışında ülkeye ciddi yatırım geleceği konusunda şüpheliyim..
    Haaa işte tamda bu noktada , rusya ukrayna işinden bize bi fırsat çıkar mı..
    Oladabilir..Olmaz diyemem..

TR yi RUSYA ile mücadelemizde yanımıza çekmek lazım..arka çıkalım biraz denebilir..

İnsanlar hatırlamaz..Ecevit ABD nin ırak işgalini istemiyor du..İsrael e de laf sokunca birde defterinin dürülmesi lazım geldi idi..
    Sonrası 2001 krizi ve 2003 den itibaren ne iserseniz hazırım diyen birileri eşliğinde 2013 e kadar alçak uçuş..
    Bu savaşta kesinlikle taraf olmamamız lazım. Ukraynaya silah satmamalıyız. Sadece insani yardım olabilir.
    Daha önce yaşadığımız Rusya gerilimlerinde Nato sessiz kalmıştı.
    Adamların bir uçağını düşürmemiz, 34 şehide, s400 alımına, nükleer santral ihalesinin Ruslara verilmesini sağladı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 237/1007 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •