Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2097 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Sahtekar lotlarınızdan, robotlarınızdan gına geldi. En iyi bistteki 5 bilançodan birisisin. Adiliğin önde gidenini yapıyorsun. Kepaze herifler. Tek yazan okuyanda benim.
    Sn RLC44
    Tek yazan okuyan benim hariç tüm dediklerinize katılıyorum.Şu an işlem gördüğü fiyatlar ortalamasıyla bilanço beklentisiyle aldım ben hisseyi.Geçmiş bilanço dönemlerini ve bilanço sanrası gün ve akabinde hareketlerini izlerseniz bu mendeburun huyunun bu olduğunu görürsünüz.Az olsun benim olsun zihniyeti mi yoksa iyi bilanço beklentisiyle kağıda giren kişileri tokatlama mı bilmem de benim gözlemim (her bilanço hareketi sonrası) ilerleyen günlerde en az kallavi bir artış geleceğidir ve bendeki inadı bilen o kallavi artışın en az yarısını almadan gitmeyeceğimdir.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Sn RLC44
    Tek yazan okuyan benim hariç tüm dediklerinize katılıyorum.Şu an işlem gördüğü fiyatlar ortalamasıyla bilanço beklentisiyle aldım ben hisseyi.Geçmiş bilanço dönemlerini ve bilanço sanrası gün ve akabinde hareketlerini izlerseniz bu mendeburun huyunun bu olduğunu görürsünüz.Az olsun benim olsun zihniyeti mi yoksa iyi bilanço beklentisiyle kağıda giren kişileri tokatlama mı bilmem de benim gözlemim (her bilanço hareketi sonrası) ilerleyen günlerde en az kallavi bir artış geleceğidir ve bendeki inadı bilen o kallavi artışın en az yarısını almadan gitmeyeceğimdir.
    .
    Syg
    İnş sn gselman. Arsan borsadaki ilk kağıtlarımdandır. Bilinç altımda 7.56 tl den alıp 1.5 tl ye satışımı asla unutmam. Hangi Arıkan ailesi üyesi yaptı bilmiyorum ama kağıdı izliyorum. Mükemmel bir bilanço. Ama rezillik diz boyu. Alacak bişeyde bulamıyorum. Bekleyelim. Çıldırtmaz inşallah.

3.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    İnş sn gselman. Arsan borsadaki ilk kağıtlarımdandır. Bilinç altımda 7.56 tl den alıp 1.5 tl ye satışımı asla unutmam. Hangi Arıkan ailesi üyesi yaptı bilmiyorum ama kağıdı izliyorum. Mükemmel bir bilanço. Ama rezillik diz boyu. Alacak bişeyde bulamıyorum. Bekleyelim. Çıldırtmaz inşallah.
    Her yıl yaptığı gibi bedelsiz sermaye artırımı ve ilave olarak ta temettü söz konusu olursa(ki düşük maliyetli toplamalar ne zaman biterse olur kanımca) kağıt yukarda belirttiğim artışı doğal olarak gerçekleştirecektir.(Umarım olurda dürüm köfte yerine Vali kebabı yeriz sn RCL44.)
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Alarko gidiyor ve aşağılık kağıtta yaprak kımıldatmıyorlar. Allah sizin evinize meteor düşürsün galaktik gezegenin derinliklerinden gelen.

Akedaşın yüksek voltajına kapılasınız, üstüne armadaş dağıtım doğalgazının üstünde patlama olsun emi. Gözümün önünde kül olasınız

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •