Pazartesi az az da olsa yukarý doðru hareket bekliyorum. Covit 19 baskýsý bitti, 2021 bilanço baskýsý bitiyor, savaþý fiyatladý; bir çok kaðýt savaþ öncesi yerlerine geldi bile, bu hâlâ naz yapýyor.

Diðer yönden kaðýtta bir elin olduðu da aþikar. Piyasanýn serbestliði tamam da, verilen sözlerin yerine getirilmemesi ya da iþlerin yavaþtan alýnmasý ayrý bir kriminal vakýadýr.

RTA'da bedelsiz düþünüyoruz dedikten sonra kaðýdýn ciddi deðer kaybetmesi örneðin.! A1 Capital arzýný geçtim, Sermaye Arttýrýmý konusu.! Hâlâ ses çýkmadý. GLRYH'deki geri alým meselesi, göstermelikte olsa güven kazanmak adýna bir alým yapmadýlar. Demek ki amaç bu zor zamanda güven kazanmak ya da söylendiði gibi KY'yý korumak deðil. SPK ile GLRYH arasýndaki KAP göndermeme krizi ve SPK ile Þirketin seviyesiz yazýþmalarý. Vesair vesair..

Piyasa bu kadar da serbest ve ahlaksýzlýða çanak tutacak bir iþleyiþ içinde olmamalýydý: Ülkem, devletim, milletim, polisim, savcýlarým adýna, saðýndan soluna her kesim siyasesi adýna, utanç duyulmasý gereken bir tablo.!

Bu iþ böyle gitmez, gitmemeli.

Ytd..