Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu hýsse 3 aylýk konsolýdede 102 mýlyon kar elde ettý ? nasýl olurda 4, donemde sadece 114 mýlyon oluyor ? anlamýs dedýlým sadece son 3 ay ýcýn a1 kapýtalden 15 mýlyon geldý- býrak a1 lýfe ýle rtalbýn satýslarýný - 9 aylýktaký 102 mýlyon konsolýde karýn uzerýnde a1 kapýtalýn son 3 aydaký30 mýlyon karýnýn 15 mýlyonunu koy 117 mýlyon yapar.. e peký rtalbýn ve a1 lýfen son 3 aylýk karý hýc mý yok ?? akýl alýr gýbý degýl , býrý anlatabýlýr mý rýca etsem.benmý yanlýs bakýyorum ?

2.  Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    Bu hýsse 3 aylýk konsolýdede 102 mýlyon kar elde ettý ? nasýl olurda 4, donemde sadece 114 mýlyon oluyor ? anlamýs dedýlým
    Devlete zararýna satýþ yaptýlar, dolar kurundaki deðiþimi fiyatlara yansýtamadýlar. Bu konuyu 50 kere yazdýk burada Þahocuðum. Bu tarafta bir sürpriz yok, bana göre asýl sürpriz Siemens tarafýndan bir katký yok gibi ? Aþaðýlarda bir yerde 32 milyon T lik ertelenmiþ gelir var ama kimden belli deðil. O konþimentocu arkadaþ buralarda mý, bir bakýversin þuna...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

3.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Devlete zararýna satýþ yaptýlar, dolar kurundaki deðiþimi fiyatlara yansýtamadýlar. Bu konuyu 50 kere yazdýk burada Þahocuðum. Bu tarafta bir sürpriz yok, bana göre asýl sürpriz Siemens tarafýndan bir katký yok gibi ? Aþaðýlarda bir yerde 32 milyon T lik ertelenmiþ gelir var ama kimden belli deðil. O konþimentocu arkadaþ buralarda mý, bir bakýversin þuna...
    kemal sunal býr fýlmý vardý , ýcýp ýcýp adamý sevýyor, ayýlýnca kufur edýyor aklýma o geldý. ne ýcýyorsan banada ver.. neyse sýzler ýle lafa yarýstýracak gucum yok beným. bana rtalbýn faaalýyet raporundaký a1 lýfe den gelen karý gosterýrý sayfanýn numarasýný soylermýsýn. ben bulamýyorun

4. Misafirlikteyim dipnotlara bakamadým sizin gibi insanalar sebebi ile bildiklerimi aktarmýyorumda yoksa Rta yý ilgilendiren farklý þeylerde biliyorum hiç bir yorum olmayan belgeli istatistik bilgi paylaþýyoruz yaftalanýyoruz bunu da senin gibi boþ show yapan tipler ile saho gibi ona buna sataþan boþlardan ben gemimi yürütürüm siz boþunuzu yapýn Rta dan pandemi baþýnda 8 kat para kazandým sýra Günlerde sen kazandýðýn çorba parasý ile saho giblerine showunu yap
     Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku

5.  Alýntý Originally Posted by Hoccu Yazýyý Oku
    Misafirlikteyim dipnotlara bakamadým sizin gibi insanalar sebebi ile bildiklerimi aktarmýyorumda yoksa Rta yý ilgilendiren farklý þeylerde biliyorum hiç bir yorum olmayan belgeli istatistik bilgi paylaþýyoruz yaftalanýyoruz bunu da senin gibi boþ show yapan tipler ile saho gibi ona buna sataþan boþlardan ben gemimi yürütürüm siz boþunuzý yapýn Rta dan pandemi baþýnda 8 kaympara kazandým sýra Günlerde sen kazandýðýn çorba parasý ile saho giblerine showunu yap
    bana neden satasýyorsun, dedýkoducu gýbý býrsey býlýyorsan soyle yoksa sus.. herkese býr lakab takmýssýnda kendýne ne buldun. býlýyorum ama soylemem. þaka gýbý ya. sonrada saygý bekle

6.  Alýntý Originally Posted by Hoccu Yazýyý Oku
    Misafirlikteyim dipnotlara bakamadým sizin gibi insanalar sebebi ile bildiklerimi aktarmýyorumda yoksa Rta yý ilgilendiren farklý þeylerde biliyorum hiç bir yorum olmayan belgeli istatistik bilgi paylaþýyoruz yaftalanýyoruz bunu da senin gibi boþ show yapan tipler ile saho gibi ona buna sataþan boþlardan ben gemimi yürütürüm siz boþunuzu yapýn Rta dan pandemi baþýnda 8 kat para kazandým sýra Günlerde sen kazandýðýn çorba parasý ile saho giblerine showunu yap
    Ben ilk yazýmdan bugüne burada deðer yatýrýmcýsý olmadýðýmý söyleyen ve sadece trade eden biriyim. Herkes de bunu bilir. Bu bakýmdan bilançonun nasýl geldiði zerre umurumda deðil çünkü buradaki pozisyonumun benim için hiç bir kýymeti yok.

Sadece yurt dýþý satýþlarý en iyi siz takip ettiðiniz için size danýþma maksatlý yazdým o mesajý. Alýnganlýða gerek yok sayýn hocam. Varsa bir cevabýnýz buyurun...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

7.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    buradayým ama sadece forumda RTALB payým yok tamamen Güler tarafýndayým Rta ya Gülere katkýsý için bakýyorum o yüzden keyfim yerinde Siemens e sadece pandeminin baþýnda 2020 de yüklü miktarda kit verdik sonrasý hep Labaratuvarda kullanýlan mutasyon kitleri bu kitler labaratuvarlarýn mutasyonlarý takip ettiði için kullanýlan kitler kiþi tespiti için kullanýlmaz o yüzden kullanýmý adetli deðil tüm pandemi boyunca tüm þirketlerde 4 milyon civarý kullanýmý oldu bu zamana kadar konþimento verilerine bakarsanýz bu kitleri siemense çok adetli vermediðimizi görürdünüz.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •