Sayfa 669/768 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719 ... SonSon
Arama sonucu : 6137 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: VESTL - Vestel

Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    vestel'e doğrudan nakit girişi sağlıyor demedim zaten. ana ortak için nakit sağlanıyor.. ama olan vestel fiyatına oluyor. anlatmaya çalıştığım bu idi. yani bir yerden yatırımcısına temettü verip sanal olarak kazandırmış görünse de diğer taraftan yüklü hisse satışı ile hisse fiyatını dibe vuruyor. (26-27'lerden 21-22'lere gerilemişti o dönem hisse satışı ve sonrası)

vestel'in temettü vermesini eleştirme sebebim çok yüksek kaldıraçlı çalışıyor olması idi. o kadar borç varken temettü verilmesi anlamsız. hadi diyelim holding'in nakit ihtiyacı var bunu karşılamak için verdi.. o zaman da kendi nakit çıkmazına girip finansman sağlamak zorunda kalıyor.. holding gidip vestel hissesi rehin ederek kendi finansman sağlasa vestel'in nakit akışı ve kaldıraç durumu çok daha sağlıklı olurdu, o temettü paraları ile borçların bir kısmı kapatılırdı. sonuçta halka açık olan holding değil, vestel, olan da vestel yatırımcısına oluyor dolaylı olarak, holding'e değil.
    Bu kısırdöngüden çıkış reçetesi nedir sizce hocam

2.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bu kısırdöngüden çıkış reçetesi nedir sizce hocam
    kimsenin duymak istemeyeceği, ama kesin fayda sağlayacak bir reçete var.. ama o da hisse fiyatını iyice çökertebilir.. zorlu böyle bir tercih yapar mı bilemem.

3. KAP: VESTL [ ] VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1009341
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2022-03-10
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı Vestel Ticaret AŞ tarafından, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York Eyaletinde Vestel Ticaret AŞ'nin %100 hissedarlığında Vestel USA Inc. isimli yeni bir şirket kurulmuştur. Yeni kurulan şirket vasıtasıyla, Kuzey Amerika'da artan iş hacmi ve müşteri portföyünün yakından takip edilmesi ve yönetilmesi, pazar araştırmaları ile pazardaki ihtiyaçların doğru bir şekilde tespit edilmesi, bu sayede mevcut ürün gamının adaptasyonu ve pazara özel ürünlerin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. 10. Ayın sonunda aldığım bulaşık Makinesi fiyatlati tam iki katını aşmış, 20 gün önce aldığım buzdolabı yüzde 40 zamlanmis, benim vestl yerinde sayıyor, parayı beyaz eşyaya mı yatirsaydik, yatırım tavsiyesi falan değildir isyan ediyorum sesli olarak,

5. Vestel gibi bir şirket bilançosunu SPK tarafından belirlenen son konsolide bilanço açıklama tarihi olan 11 marta dek açıklayamadı, tam 2,5 ay geçmesine rağmen ses seda yok, bunun haricinde birkaç şirket daha var sanırım ama Vestel gibi bi şirketten beklemezdim.

Bu ayıp size 10 yıl yeter.

6. 1 milyar 895 milyon geldi kar

7.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    ben 2.2 milyar civarı bekliyorum
    2,15 milyar geldi

8.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    2,15 milyar geldi
    Hocam bu kar ın içinde vesbe nin net kar ı var mı yoksa sadece vestel in karı mı bu?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 669/768 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •