Originally Posted by
Hissedarxd
Sapýðým benim yaw. Yazsan niye yazdýn; yazmasan neredesiniz ? Seni seviyorum Þahocuðum, özünde iyi adamsýn ara ara beni çýldýrtsan da...
---
Bu arada, içerisinde A1 Capital gerçeði olmayan temel deðerlendirmeler yanýltýcýdýr. Bu yýl sermayesinden fazla para girdi RTALB'e o iþtirakten ve her geçen yýl artarak devam edecektir. ANGEN ile mukayesesi saçma, bunu 3 ncü kez yazýyorum...
---
Diðer konu biyoteknoloji sektör olarak insan var oldukça var olacak bir alan ve inanýlmaz geliþmelere gebe. Daha 2 yýl önce kimsenin adýný bile bilmediði BioNTech an itibariyle dünyanýn en deðerli þirketleri arasýnda. Son bilançoda gördüðüm kadarýyla ArGe'ye 17 milyon Tl para harcanmýþ boru deðil...Bu büyüklükte bir þirket için gayet esaslý bir rakam.
Tek bir habere bakar bu kaðýdýn 500 hatta 1.000 Tl olmasý. Ýçerisinde duran kazanacaktýr. Sabýr zor iþtir...
* Þunu da dipnot olarak hatýrlatmak isterim, Muratçýðýmýn böyle bir geliþmeye "yerlerde olan imajýný düzeltmek adýna" þiddetle ihtiyacý var. O parayý da sýrf bunun için harcýyor.
...
Güzel analiz
Yatýrým bankasý olmak istiyor ise, alnýnda ki RTA kendini silmesi þart
ARGE bunun habercisidir
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri