Sayfa 282/1007 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    7/24 viop olmaz zaten..
    AKLA BEYNE GÖZLERE Yazık..
    çok doğru..kârını al çekil..
    birazda kenarda bekle..

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    dayu sık dişini verme canını ...mc saati bir bitsin palanın enaktarını alcaz işallah...
    Tenhada gıstırdı,bu mevzuuyu diş sıkmayla çözemeyiz gibi, neyse yabcak bişii yok çıkmadık candan umut kesilmez
    Hamdım Piştim Yandım

Gundi Akcay nerede? Gene Viopta fena terste yakalandı , kendine zarar vermesin Allah korusun...

4. Çinli yetkili Jiechi ile görüşen ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan, Washingonun Pekinin Rusyaya ne ölçüde ekonomik destek ve malzeme desteği sağladığını yakından izlediğini ve eğer destek verdiyse bunun sonuçları olacağını" söyledi.

5. Lavrov: "Ukrayna topraklarından Rusya’ya yönelik herhangi bir tehdidin olmaması gerekiyor"
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Petrol 105-106 dolara indi bizde indirim yok..Bizimkiler hangi piyasayı takip ediyor zam yaparken?
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. Ford Romanya'nın 2 videosu var. Koç ucuza almış. Wolkswagen fabrikaları ile karşılaştırıldığında çok yüksek teknoloji yok ama hesaplı alınmış gibi, içinde demiryolu bağlantısı da var. Ben istesem 2 kat fiyat biçerler taksit de yapmazlar.

Koç bu kadar araba üretince lastik fabrikası da alması lazım. Eskiden lastik işinde de vardılar çıktılar diye hatırlıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=6slVOeejsF8
    Ford Puma Production Romania 2021

https://www.youtube.com/watch?v=oDMsB-zfj28
    Ford Plant in Craiova, Romania 2013
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Petrol 105-106 dolara indi bizde indirim yok..Bizimkiler hangi piyasayı takip ediyor zam yaparken?
    Dizele 2,50 a yakın indirim geliyor

Sayfa 282/1007 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •