Arama sonucu : 4036 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Eskiden hisse yükseliþe geçince, durumun izkenme oraný 50 nin üzerine çýkardý. Þimdi 25 bile olamadýk

Vatandaþ küsmüþ hisseye. Nasýlsa geri düþecek hissine kapýmýz ve hisseye uçuyor kaçýyor diyerek girmiyor. Þu tahtadan kazýk yiyip kol keserek ayrýlmayan ky yoktur herhalde

Amaann caným. Nasýl olsa geri düþecek, her zaman ki RTA'". Dediðinizi duyar gibiyim.

Ha keza bende de ayný his var. Akþama 16.50 üzeri kaoatsa yeter diyecek Kadar güvensizlik var içimde. Bu hissi tahtayý orta malý edenler verdi bize. Algý mühendisliði mi yoksa bu tahtanýn gerçeði mi bilmiyorum. Akþama anlarýz akýbeti

Bedelsiz güzel bir miktar , sürekli büyüyen bir þirket. Lakin yatýrýmcýya zýrnýk koklatmiyor

Bir þekilde kesenin agzi açýlýp, hisseye güvenip bekleyen ve büyük karlar yazdigi halde, ozsermayesi ikiye katlandigi halde çok zarar eden yatýrýmcýya nefes aldýrmak þirket.

Bankacýlýk, güven esasina dayalý bir sermaye yönetimidir

Yatýrým bankasý olmak isteyen, yatýrýmcýsýný uzmemeli

Hadi bakem , geri alým yapta içimiz ferahlisin . Bu fiyat ucuz kaldý, hakettiði seviyeye kadar geri alým yapacaðýz açýklamasýný yolla ve çiz uleeeen tahtayý:. )))

Pehhhh... Bunlar ancak bizim kestaneyi çizmeyi bilir

)

13.50 olacak diye analiz kazanlar vardý sosyal medyada... Eminim dün hisseyi o grup aldý.

Ahhh ulen, buldunuz sahipsiz yatýrýmcýyý, verin kotegi sabah akþam. 2 þiþe fakz viski içeceksiniz diye sömürün milletin alinterini, bebesinin mamasin bile göz koymuþ pespayeler

Peki þimdi istikamet neresi?

Okkalý haber gelmedikçe , ufurukten tayyare alýmlar ile ky yi sömürmeye devam ederler..

YK delikanlý olup tahtasýna sahip çýkmadýðý sürece, geken vurur, giden vurur

Biri tüm hisseyi alsýn borsadan , temettü verdurmeye mecbur etsin. Rus mafyasý aksýn hisseyi, yada yakuza mafyasý, hatta Harlem mafyasý. Baþ Kara parayý, al tahtayý, patronu at kapýnýn önüne , vur tahtayý 240 "a

Hayal o biçim
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Eskiden hisse yükseliþe geçince, durumun izkenme oraný 50 nin üzerine çýkardý. Þimdi 25 bile olamadýk

Vatandaþ küsmüþ hisseye. Nasýlsa geri düþecek hissine kapýmýz ve hisseye uçuyor kaçýyor diyerek girmiyor. Þu tahtadan kazýk yiyip kol keserek ayrýlmayan ky yoktur herhalde

Amaann caným. Nasýl olsa geri düþecek, her zaman ki RTA'". Dediðinizi duyar gibiyim.

Ha keza bende de ayný his var. Akþama 16.50 üzeri kaoatsa yeter diyecek Kadar güvensizlik var içimde. Bu hissi tahtayý orta malý edenler verdi bize. Algý mühendisliði mi yoksa bu tahtanýn gerçeði mi bilmiyorum. Akþama anlarýz akýbeti

Bedelsiz güzel bir miktar , sürekli büyüyen bir þirket. Lakin yatýrýmcýya zýrnýk koklatmiyor

Bir þekilde kesenin agzi açýlýp, hisseye güvenip bekleyen ve büyük karlar yazdigi halde, ozsermayesi ikiye katlandigi halde çok zarar eden yatýrýmcýya nefes aldýrmak þirket.

Bankacýlýk, güven esasina dayalý bir sermaye yönetimidir

Yatýrým bankasý olmak isteyen, yatýrýmcýsýný uzmemeli

Hadi bakem , geri alým yapta içimiz ferahlisin . Bu fiyat ucuz kaldý, hakettiði seviyeye kadar geri alým yapacaðýz açýklamasýný yolla ve çiz uleeeen tahtayý:. )))

Pehhhh... Bunlar ancak bizim kestaneyi çizmeyi bilir

)

13.50 olacak diye analiz kazanlar vardý sosyal medyada... Eminim dün hisseyi o grup aldý.

Ahhh ulen, buldunuz sahipsiz yatýrýmcýyý, verin kotegi sabah akþam. 2 þiþe fakz viski içeceksiniz diye sömürün milletin alinterini, bebesinin mamasin bile göz koymuþ pespayeler

Peki þimdi istikamet neresi?

Okkalý haber gelmedikçe , ufurukten tayyare alýmlar ile ky yi sömürmeye devam ederler..

YK delikanlý olup tahtasýna sahip çýkmadýðý sürece, geken vurur, giden vurur

Biri tüm hisseyi alsýn borsadan , temettü verdurmeye mecbur etsin. Rus mafyasý aksýn hisseyi, yada yakuza mafyasý, hatta Harlem mafyasý. Baþ Kara parayý, al tahtayý, patronu at kapýnýn önüne , vur tahtayý 240 "a

Hayal o biçim
    Ne yalan söyliyim dun takasi,hacmi ve istegini gorünce siçrayýþ yapacaginý sezdim ve guzel yerden aldim..
    Bugün sabah coþkuyu gorunce 17,16 ortalamayla hepsini verdim gitti..
    24 saat olmadan 12 bin lira kar býrakti..Allahým bereket versin..
    Sattýktan sonra isterse uçabilir hiç uzulmem..
    Satarken alip millet alirken satmak..
    Bezginlikte al coskuda ver..
    Becerebilene guzel karlar verir..
    Borsadada firsatlar bitmez..
    Ýnþaallah bekleyen herkes kazanir..
    Bu arada herkesin kandilinide kutlarým..

SM-A515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by FÝBONACCÝ Yazýyý Oku
    Ne yalan söyliyim dun takasi,hacmi ve istegini gorünce siçrayýþ yapacaginý sezdim ve guzel yerden aldim..
    Bugün sabah coþkuyu gorunce 17,16 ortalamayla hepsini verdim gitti..
    24 saat olmadan 12 bin lira kar býrakti..Allahým bereket versin..
    Sattýktan sonra isterse uçabilir hiç uzulmem..
    Satarken alip millet alirken satmak..
    Bezginlikte al coskuda ver..
    Becerebilene guzel karlar verir..
    Borsadada firsatlar bitmez..
    Ýnþaallah bekleyen herkes kazanir..
    Bu arada herkesin kandilinide kutlarým..

Aferin kardeþime.. bereketli olsun...

Ben beceremem o iþleri. Beklemeye devam kendi adýma

Hayrlý kandiller
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

4.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Aferin kardeþime.. bereketli olsun...

Ben beceremem o iþleri. Beklemeye devam kendi adýma

Hayrlý kandiller
    Sabrýn sonu selamettir inþaallah..
    Hissenin en büyük emaktarý sensin.Senin hepimizden çok kazanmaya hakkýn var..
    Senin stratejini begenmesemde senin çok kazanacaðýni isterim..
    Allah gonlüne gore versin..
    Bu arada tahtayi býrakmýyorlsr..
    Bedelsizin enerjisi hisseye yansýyor gibi..
    Nede olsa beklenti oluþtu..
    Yeni hikaye..sermaye artýrýmý..
    Bu ruzgarý arkasýna alacaktýr

5.  Alýntý Originally Posted by FÝBONACCÝ Yazýyý Oku
    Sabrýn sonu selamettir inþaallah..
    Hissenin en büyük emaktarý sensin.Senin hepimizden çok kazanmaya hakkýn var..
    Senin stratejini begenmesemde senin çok kazanacaðýni isterim..
    Allah gonlüne gore versin..
    Bu arada tahtayi býrakmýyorlsr..
    Bedelsizin enerjisi hisseye yansýyor gibi..
    Nede olsa beklenti oluþtu..
    Yeni hikaye..sermaye artýrýmý..
    Bu ruzgarý arkasýna alacaktýr

Eyvallah kardeþim
    Teþekkür ederim.. bilmukabele

Gaye yatýrýmcýya para vermemek ise bu sermaye artýrýmý bahanesi ile, tahta yine hüsrana uðrar.

Gaye gerçekten þirkete yeni bir fabrika, Medical týbbi sarf ürünleri imalatý ise, uzun vade de elbette olumlu etkisi olacaktýr

Ameller niyetlere göredir. Þirketin niyetini okuma gibi bir yeteneðim yok. Temenni ediyorum Sadece..

Demirbaþ , yangýnda ilk kurtarýlacaklar listesine dahil olacam bu hissede, bu Çeçen inadým devam ederse))

Tahta ile inatlaþýlmaz.. yel deðirmeni ile dövüþmek gibi birþey..

Her hissenin bý donkiþotu vardýr . Bende bu hisse in donkiþotu gibi hissettim kendimi þu an))

Ver coþkuyu patron.. alem patron görsün.

Ýþte tahta , iþte patron. ... Sürünmeye devam ))

6. Bugün 100 milyon lira üzeri olmazsa hacim, bu yükseliþ balonu fýssss diye söner

Hacme dikkat

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •