Sayfa 187/906 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7243 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

İşte gözler tamamen kapalı

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    İşte gözler tamamen kapalı
    Aç gözümüzü üstadım o zaman. [emoji44]

Firmaların tamamı böyle değil mi.

Hangisi tam şeffaf okdu ki

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Pd/dd yanıltıcı çünkü malum bilanço da 700 dönüm arsası yaklaşık 63 trl diye biliyorum 2004 yılı rayiç diye dip not vardı bu yanıltıcı ki bakın sadece ve sadece arsa konuşuyorum diğer ekipman liman vs değil ham boş arsa şimdi sahibinden com vs emsal bulun lütfen ama bulamazsınız böyle kupon denize sıfır üstelik liman imarlı arakası otoban Demiryolu ve su derinliği 1.275 milyar dolarlık Alsancak limanından daha derin olan bulun lütfen rica ediyorum bulabilirseniz bulun hadi burda sadece arsa değil arsanın kıyısı su derinliği de o arsanın değerine emsal şimdi benzer yakın arsalar var emsal uzak ta olsa nitelikli olmasa da emsalleri bile 700 döneme güncelleseniz ortaya akıllara zarar bir defter değeri çıkıyor ama saha geride liman var ekipman bina teçhizat gübre fabrikası var onları da işin uzmanları eklesin bir de indirgenmiş nakit akınları değerlemesi koyun işleyen değeri koyun ne diyim sektör gelişiyor hem öyle bu tarz yeri eli kolu sallaya sallaya alamazsınız böyle eşi benzeri yok böyle limanlar açık arttırma usulü müzayede ye konu kupon benzersiz değer ama gel gelelim an itibariyle borsa değeri sizce kaç para olmalı tahminleri alalım

4.  Alıntı Originally Posted by dadaş3525 Yazıyı Oku
    Pd/dd yanıltıcı çünkü malum bilanço da 700 dönüm arsası yaklaşık 63 trl diye biliyorum 2004 yılı rayiç diye dip not vardı bu yanıltıcı ki bakın sadece ve sadece arsa konuşuyorum diğer ekipman liman vs değil ham boş arsa şimdi sahibinden com vs emsal bulun lütfen ama bulamazsınız böyle kupon denize sıfır üstelik liman imarlı arakası otoban Demiryolu ve su derinliği 1.275 milyar dolarlık Alsancak limanından daha derin olan bulun lütfen rica ediyorum bulabilirseniz bulun hadi burda sadece arsa değil arsanın kıyısı su derinliği de o arsanın değerine emsal şimdi benzer yakın arsalar var emsal uzak ta olsa nitelikli olmasa da emsalleri bile 700 döneme güncelleseniz ortaya akıllara zarar bir defter değeri çıkıyor ama saha geride liman var ekipman bina teçhizat gübre fabrikası var onları da işin uzmanları eklesin bir de indirgenmiş nakit akınları değerlemesi koyun işleyen değeri koyun ne diyim sektör gelişiyor hem öyle bu tarz yeri eli kolu sallaya sallaya alamazsınız böyle eşi benzeri yok böyle limanlar açık arttırma usulü müzayede ye konu kupon benzersiz değer ama gel gelelim an itibariyle borsa değeri sizce kaç para olmalı tahminleri alalım
    Bu şirketin faaliyetini yürütmek için üzerine kurulu olduğu arsa değerini bilmeyen yoktur.
    Demem o ki arsa arsa dediğimiz şey yatırım maksatlı alınmış, iyi bir fiyatta satılacak bir şey değil..
    Belki sadece şirketin el değiştirmesi durumunda gerçek değerinden hesaplanacak bir varlık..
    Vergi vb bazı dezavantajlardan dolayı şirket bu değerlemeyi yapmıyor, biz değerini biliyoruz ama keşke şirket değerleme yapsa

PD/DD birin altında olan bir çok firma var, en başta THY 0,4 de
    F/K sı da 5 in altında..

Borsanın tek gerçeği temettüdür.
    Onun yolu da şirket iyi kar edip yatırımcısıyla paylaşması..
    Yoksa birileri gelse de hissemizi sırtlanıp kaldırsa diye bekler dururuz..

Egeen örneğini hepimiz biliriz..
    Karlarını katlayıp 70 liradan çıkışa başladığı yıl 2014 idi
    O günden 2021 yılına kadar 224 TL brüt temettü verdi..
    Artı üstüne sadece bu sene için dağıtacağı temettü brüt 72 lira...
    8 sene önce bile alıp tutan verdiği paranın dört katını geri almış olacak..
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

5.  Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Bu şirketin faaliyetini yürütmek için üzerine kurulu olduğu arsa değerini bilmeyen yoktur.
    Demem o ki arsa arsa dediğimiz şey yatırım maksatlı alınmış, iyi bir fiyatta satılacak bir şey değil..
    Belki sadece şirketin el değiştirmesi durumunda gerçek değerinden hesaplanacak bir varlık..
    Vergi vb bazı dezavantajlardan dolayı şirket bu değerlemeyi yapmıyor, biz değerini biliyoruz ama keşke şirket değerleme yapsa

PD/DD birin altında olan bir çok firma var, en başta THY 0,4 de
    F/K sı da 5 in altında..

Borsanın tek gerçeği temettüdür.
    Onun yolu da şirket iyi kar edip yatırımcısıyla paylaşması..
    Yoksa birileri gelse de hissemizi sırtlanıp kaldırsa diye bekler dururuz..

Egeen örneğini hepimiz biliriz..
    Karlarını katlayıp 70 liradan çıkışa başladığı yıl 2014 idi
    O günden 2021 yılına kadar 224 TL brüt temettü verdi..
    Artı üstüne sadece bu sene için dağıtacağı temettü brüt 72 lira...
    8 sene önce bile alıp tutan verdiği paranın dört katını geri almış olacak..
    10 numara yorum yapmış çok doğru

BRÜT TAKAS gelseydi iyi olurdu.
    Anlık al satçılardan kurtulurduk bir nebze.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bu hissenin patronunda tahtacisida yaramaz insanlar,boka batmisiz,bok adamlarla iş yapmışız,bu lanet hisse yüzünden neler kaçırdık neler,patron tahtaci bu kadar insanın bedduasini alıyorsunuz,rezilsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by karayel99 Yazıyı Oku
    Bu hissenin patronunda tahtacisida yaramaz insanlar,boka batmisiz,bok adamlarla iş yapmışız,bu lanet hisse yüzünden neler kaçırdık neler,patron tahtaci bu kadar insanın bedduasini alıyorsunuz,rezilsiniz.
    aynen be hocam piskopatın önde gideni şu kepazelige bakın 215.9 ile 216.3 arasına 15000 küsür alış koymuş goya leş bekleyen karga gibi bekletiyor yav oradaki o 15000 lotla istese tavan yaptırır ama alışmış bir kere leş yemeye bekletip duruyor hani domuzu vurar avcı leşini ormana atar kuzgunlar ve leş yiyiciler üşüşür ya tepesine ahanda onun gib bekleşip durur gafır.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 187/906 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •