Sayfa 59/464 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 465 - 472 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Sn teacher hissede çok oyunlar dönüyor bu yüzden seanstami yoksa kapanistami haber gönderirler belli olmaz.ama seanstan sonra gelecek bir haber var.borsaistanbul tarafından aciklanacak grup değişim haberi.saygilar.
    C grubundan b grubuna geçiş haberi mi gelecek? B grubuna kesin geçiyor mu yani ?? YTD

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Sn teacher hissede çok oyunlar dönüyor bu yüzden seanstami yoksa kapanistami haber gönderirler belli olmaz.ama seanstan sonra gelecek bir haber var.borsaistanbul tarafından aciklanacak grup değişim haberi.saygilar.
    A grubundakiler ne halt yedi ki b grubuna geçse ne yazar adam milyon kotları kakaladı insanlara onları sabırla toplayacak belli değilmiş hareketlerinden ağırdan almasından

3. Yarın seans sonu gelcek haber bakalım b grubuna gecmis.mi. Gecerse tek farkı b grubunda açığa satıs yapılabilir olması o zmn büyükler girer

4. Merak ettim dakko ne alemde diye kademe derinliğine baktım..1,50 den 1,21 e kadar toplam 47.161 lot var yani eğer elimde 47.161 lot olsaydı hisseyi tabana çekebilirdim. Tam tersi 50.000 lot alış girsem 2 kademe yukarı anca oynar.. Panda nasıl bir hayvansın sen yazdığın tarih bu mu??

5. AyhanÖztürk Borsa†@Ayhanborsa81 3 May

BUGUNKU BİLANÇOYU HERKES OKUR SEBASTIAN.
    Yarın ki blnçyu ancak spekulator görür. bkz. geçen yıl 1,25 #alka videosu

#ulas NEDEN #dakko adayı

6.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    sn matmaca toplam 41 adet daire ve 2 adet dükkanlar ulaşın olacak..geriye kalan 119 daire ise inşaatı yapan konak inşaatın...bu 41 dairenin bir kısmı 1+1 bir kısmı 2+1,bir kısmı 3+1 bir kısmı 4+1 bir kaç tane de 5+1 penthouse var..2 dükkan toplam 3625 metrekareden az olamayacak şekilde anlaşıldı..daireler 1 aralıkta ,dükkanlar 1 eylülde teslim edilecek.ayrıca bu işten dolayı yarın şirket hesabına 1.090.000 euroluk çek geçecek..
    Yukarıda 3 mayısta ilgili şahsın twetini ve eklediği dosyayı paylaştım.
    Onun verdiği daire sayısı 44 olarak geçiyor.Ofisten bahsetmiyor.
    Ama 3250 adet dükkandan hesap yapmış.
    Kafam bu yüzden karıştı.Olmayan dükkanları neden hesaba
    kattı bilmiyorum.Veya dükkanlar sonradan ofis işyeri olarak
    mı değiştirildi bilmem.O yüzden sizden olayı netleştirmenizi
    istedim.

7.  Alıntı Originally Posted by Matmaca Yazıyı Oku
    Yukarıda 3 mayısta ilgili şahsın twetini ve eklediği dosyayı paylaştım.
    Onun verdiği daire sayısı 44 olarak geçiyor.Ofisten bahsetmiyor.
    Ama 3250 adet dükkandan hesap yapmış.
    Kafam bu yüzden karıştı.Olmayan dükkanları neden hesaba
    kattı bilmiyorum.Veya dükkanlar sonradan ofis işyeri olarak
    mı değiştirildi bilmem.O yüzden sizden olayı netleştirmenizi
    istedim.
    3250 adet dükkan değil o 3250 metre kare olarak yazıp metre karesini 3 bin Euro'dan hesaplamış YTD

8.  Alıntı Originally Posted by teacher37 Yazıyı Oku
    3250 adet dükkan değil o 3250 metre kare olarak yazıp metre karesini 3 bin Euro'dan hesaplamış YTD

Ilk etapta 45 daireydi.sonradan 4 dairenin tam ortada kaldığı anlaşılinca o 4 daire de 300 ķüsür bin euro karşılığında konak inşaata verildi.yani son olarak 41 daire var elde.dukkanlarda ikisinin toplamı 3250metrekareden az olmamak şartıyla 2 adet.panda dükkanların metrekaresini 3000 eurodan hesaplamis. Dairelerin tanesini 150000 eurodan hesaplamis.4 daireyi konak inşaata 300 küsür bin euro ya sattığını düşünürsek yani daire başı yaklaşık 80000 euro bunu yabancıya 100000 eurodan aşağı satmaxlar.tabi bunlar içinde 1+1 2+1 3+1 4+1 5+1 mevcut.ortalama rakamlardan bahsediyoruz.emlak ofislerinde satisa sunuldugu fiyatlar ise 80000 eurodan başlayan fiyatlarla 220000 euro ya kadar çıkıyor.insaatin çatı kısmı iç dizaynı isiklandirmasi bitmek uzere.temmuz ayı içerisinde inşaat hakkında bir bilgilendirme gelecektir konak inşaattan. Hissenin takaslarinda ise al gülüm ver gülüm işlemlerin yanında ata yatırımın hergün yaptığı net alımlar dikkat çekiyor.b grubu hisse krediye de konu edilebildiginden ayrıca açığa alış ve satislara musade ettiginden önemli.yani bu bağlamda b den a ya geçmek arasında çok fazla fark olmasa da c den b ye geçiş önem arz ediyor.hissenin günlük fiyatlarına takılı kalmayın.borsada beklenti satın alınır gerçekler satilir.biz beklentiyi satin alıyoruz.ben şahsım adına elime nakit geçtikçe alım yapıyorum.eli mahkum yükselecek.yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 59/464 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •