Sayfa 499/993 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Dangalaklık her yerde var demek ki, sadece bize mahsus değil...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Bakan Nebati: Bu ülkede genç olmak, iş adamı, iş kadını olmak o kadar tatlı ki, o kadar güzel ki

demiş eksik bırakmış

Eğitimli bürokrat olmak ise o kadar acı o kadar berbat ki her an alaşağı edilebilirsiniz
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    eyvallah,
    istanbulu gezmeye gelmis,
    irlandali turist gibiyim.
    bir anda tanimadigim bir suru insan saldirdi.
    ne oldugunu anlamadim.
    dolarlarina laf etmeşim. [emoji16]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yok la sen irlandalı olamazsın sen olsan olsan ispanik olursun seni New York taki barlara, restoranlara almaz irlandalılar .Seni gidi , felipe gomez juan carlos çiko seni .

İki tip yandaş beni fena uyuz ediyor ,

Yandaş tip 1 : evet hakli olduğunuz eleştiriler var ama en iyisi bu zaten dış güçler , falan filan geçemeyen.

Yandaş tip 2: muhalif elestirel bir konuşmada bilhassa tv de eleştiren kişiye kasten sırıtarak bakan boylece geç bunları , biz biliyok felan diyen.Halbukisem de bi bok bilmeyen unqualifed yandaş tipi .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Psikoyu kızdırmışsınız
    Onun yerine pazardan ben bildiriyorum
    Patates 3 kilo 20, iyi portakal kilo 12, mandalina 16, elma 10,yerli muz çelimsizi 12, iricesi 15, maydonoz dere otu 4, taze sarımsak 6 dal 10,
    Psikoda fiyatlar yok bende ama idare edin. Ucuz malada pahalı malada laf ediyorsunuz.
    bir halt olacağı yok.

5. En sevdiğim yandaş tipi
    Yandaş tip 3 : wallahi ararun yuzellübeşü aldururun diyen sokakta alet edavat olmadan kürtaca kalkan zır cahil yandaş t ipi yaşlı , iste bu dayıyı çok seviyorum en azından samimi zır cahil .

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Yok la sen irlandalı olamazsın sen olsan olsan ispanik olursun seni New York taki barlara, restoranlara almaz irlandalılar .Seni gidi , felipe gomez juan carlos çiko seni .

İki tip yandaş beni fena uyuz ediyor ,

Yandaş tip 1 : evet hakli olduğunuz eleştiriler var ama en iyisi bu zaten dış güçler , falan filan geçemeyen.

Yandaş tip 2: muhalif elestirel bir konuşmada bilhassa tv de eleştiren kişiye kasten sırıtarak bakan boylece geç bunları , biz biliyok felan diyen.Halbukisem de bi bok bilmeyen unqualifed yandaş tipi .
    Psikanaliz Sigmonf Freud. Kitabı var.
    Anlattığım olay İrlanda li turist, aslında İrlanda degilmis, Kuveytli boksormus . Bizim mahallenin çakal esnafı bilmeden efelenmiş, kavgaya tutuşmuş.

https://youtu.be/56AfyaL7iEA

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Şu kısmın defalarca okunması lazım kkm'yi savunanlar tarafından:

Merhum Başbakan Turgut Özal görevde olduğu sürede, 1989 yılında önceki dönemlerde uygulanmış olan DÇM'leri yönelik eleştirilerde bulundu.

Milliyet Gazetesi'nin 17 Eylül 1989 tarihli haberinde, DÇM'yi 'bilgisizliğin vesikası' olarak nitelendirip şunları kaydetmişti:

İnşallah gençlerimiz bundan ders alır. Bir daha böyle hesapsız kitapsız hatalar yaparak, gelecek nesilleri zor taşınan yük altına sokmaz. 84-89 arasında bu ödemeleri yapmasaydık aile başına herkese 1 milyon TL para ödeyebilirdik. 9 bin ilave okul, 900 orta boy fabrika, 500 hastane ve 4 bin km otoyol daha yapardık. 100 bin insan iş sahibi olabilirdi. İşte geçmişin hatalarının bir topluma ne kadara mal olduğunun basit bir bilançosu budur.[/QUOTE]
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Salça fiyatları uçacak salça alın. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 499/993 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •