Bakan Nebati: Bu ülkede genç olmak, iş adamı, iş kadını olmak o kadar tatlı ki, o kadar güzel ki
demiş eksik bırakmış
Eğitimli bürokrat olmak ise o kadar acı o kadar berbat ki her an alaşağı edilebilirsiniz![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Yok la sen irlandalı olamazsın sen olsan olsan ispanik olursun seni New York taki barlara, restoranlara almaz irlandalılar .Seni gidi , felipe gomez juan carlos çiko seni .
İki tip yandaş beni fena uyuz ediyor ,
Yandaş tip 1 : evet hakli olduğunuz eleştiriler var ama en iyisi bu zaten dış güçler , falan filan geçemeyen.
Yandaş tip 2: muhalif elestirel bir konuşmada bilhassa tv de eleştiren kişiye kasten sırıtarak bakan boylece geç bunları , biz biliyok felan diyen.Halbukisem de bi bok bilmeyen unqualifed yandaş tipi .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Psikoyu kızdırmışsınız
Onun yerine pazardan ben bildiriyorum
Patates 3 kilo 20, iyi portakal kilo 12, mandalina 16, elma 10,yerli muz çelimsizi 12, iricesi 15, maydonoz dere otu 4, taze sarımsak 6 dal 10,
Psikoda fiyatlar yok bende ama idare edin. Ucuz malada pahalı malada laf ediyorsunuz.
bir halt olacağı yok.
En sevdiğim yandaş tipi
Yandaş tip 3 : wallahi ararun yuzellübeşü aldururun diyen sokakta alet edavat olmadan kürtaca kalkan zır cahil yandaş t ipi yaşlı , iste bu dayıyı çok seviyorum en azından samimi zır cahil .
Psikanaliz Sigmonf Freud. Kitabı var.
Anlattığım olay İrlanda li turist, aslında İrlanda degilmis, Kuveytli boksormus . Bizim mahallenin çakal esnafı bilmeden efelenmiş, kavgaya tutuşmuş.
https://youtu.be/56AfyaL7iEA
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu kısmın defalarca okunması lazım kkm'yi savunanlar tarafından:
Merhum Başbakan Turgut Özal görevde olduğu sürede, 1989 yılında önceki dönemlerde uygulanmış olan DÇM'leri yönelik eleştirilerde bulundu.
Milliyet Gazetesi'nin 17 Eylül 1989 tarihli haberinde, DÇM'yi 'bilgisizliğin vesikası' olarak nitelendirip şunları kaydetmişti:
İnşallah gençlerimiz bundan ders alır. Bir daha böyle hesapsız kitapsız hatalar yaparak, gelecek nesilleri zor taşınan yük altına sokmaz. 84-89 arasında bu ödemeleri yapmasaydık aile başına herkese 1 milyon TL para ödeyebilirdik. 9 bin ilave okul, 900 orta boy fabrika, 500 hastane ve 4 bin km otoyol daha yapardık. 100 bin insan iş sahibi olabilirdi. İşte geçmişin hatalarının bir topluma ne kadara mal olduğunun basit bir bilançosu budur.[/QUOTE]
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Salça fiyatları uçacak salça alın. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri