yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Medical tıbbi sarf ürünleri imalatı yapılacak
DMO neyi ihraç ediyor ise, onu üretecek fabrika... Diye düşünüyorum
Enzim buluryz belki birgün... O zaman Malatya direk enzim üretecek tesise dönüşür
Enzimlerin icadı ne kadar zormuş yawww
4 sene oldu ne yaaa
ARGE deyip , parayı cebemi stiyor yoksa bunlar)
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Yarın bir atak yapar tahta... 16.50 artık destek ... Diye düşünüyorum.
18.00 'in altında 4. Hafta olacak
18'in üstüne atmasi gerekiyor cuma kapanışına Kadar.
Vay beee,,, 30 kapatır bu hafta nasipse diyorduk, 27 lira iken.. şimdi ise 17 üzeri kapanış olursa acaba 18 görülür mü diye tekniğe ve takasa bakıyorum.
Sağlam bir haber düşmedikçe, 20.50 bandına ulaşamaz gözüküyor
Malatya fabrikasına makine parkuru anlaşması yapınca bari bi kap Atsin. Doku takip kaseti yapsa Yeter. 450 lira tanesi. Hammadde ... Fabrikanın kavsdi inxesi bitmiştir. 9 aylık bilanço da Malatya tesisimizin etkisini görürüz diye umuyoruz
https://twitter.com/finanstepe/statu...88516156694529
RTA GÜLER GÜNİÇİ TAKAS
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Citibank OYAK ve ICBC 1.2 milyon adet hisse satınca Aralık ayından beri, hissede 26.50 den indi 15.50 seviyesine. Çünkü kimse satışı karşılayacak miktarda alım yapmadı. Alımlar 18 ve 19.50 arasında biraz yoğundu. Lakin yetersiz. Ve paraşütsüz düşüş farz oldu
1.5 milyon adet net alım gelirse, 20.50 seviyesine oturur. Daha yukarısı çok Zor. Çünkü 19.50 itibariyle realize gelir
10 milyon adetlik bir alım gerekli... 64.50 olması için ... Ortalama 400 milyon liraya tekabül eder..
O kadar büyük bir meblağın tahtada alıcı olması için, 3 aylikta 75 milyon lira kar yazması ve özkaynagimiz 400 milyon lira olması gerekir...
Zor bir olasılık. Pandemi bitti gitti geçti çünkü...
Bize Yeni bir hikâye gerek
Önce tahtayı bölmeli.
Sonra a1 arzı ile bir miktar yukarı taşımalı.
Sonra Arge'den bir haber patlatıp zirveyi görmeli.
En az 5 ay gibi bir süre de bekliyorum.
ytd.
Gizli Omicron türü ortaya çıktı.
İngiltere'den gelen son rapor, Stealth-Omicron suşunda haftada yeni enfeksiyon artış oranının orijinal Omicron'dan %80 daha yüksek olduğunu gösteriyor.
Gizli-Omicron, PCR testinde çıkmıyor. Delta'dan ayırt edilemiyor.
https://t.co/QrKsw8rYKX
Yer İmleri