Sayfa 167/822 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 6575 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1277 den devamla (düz yelpaze)
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1280 den devamla ters yelpaze ''?'' formasyonu devam ediyor

mesaj 1277 den devamla (düz yelpaze)
    düz yelpaze zaten geçilmişti, ancak ters yelpaze geçilemediğinden 2481.52 alt üst bir türlü görülemiyor,

o nedenle bende görülecek mi manasında ''?'' işareti koyuyorum,..

bu ikisi ''ters'' ve ''düz'' yelpazeler kendi aralarında mukayeseli yani,..aynı ortamı değişik sunuyorlar,..
    mesaj 1285 ve 1286 dan devem edersek ''?'' kısma 2481.52 ye gelmek üzereyiz
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. 2481.52 ye göre düz yelpaze

3. 2481.52 ye göre ters yelpaze

4. daha önce burada 1813.9 altından long olacağımı, 2481.52 üstünden ise short olacağımı, araya girmeyeceğimi belirtmiş idim,

5. örneğin agresif 2 haftamız 2147.71 altına agresif short gelişse idi, değilmi, üstelik ukrayna işi de patlamış, ayçiçek yağıda yok v.s, bir agresif short için daha ne olabilirdiki, 1813. altı evladiyelik long olurdu

ama olmuyor, çünkü 2*2=4 etmiyor,..yani global faiz enflasyona göre yerinde değil, bu durum fırsatçılar için tersten para yapıyor,..yani agresif 2 hafta düşeceğine bunun yerine agresif 2 hafta çıkıyor, zaman var çünkü, fedin onlara 0.25 hızında yaklaşaması zaman alacak, işte bu durum onları kamçılıyor, geriye savaş riski kalıyor, ama orada herkes nükleer bir savaş olmadıkça sıkıntı duymuyor, zaaten olursa borsa diye bir şey varmı, yok,..

Belçikada un ların yağların tükenmesi, Karadenizde serseri mayınların dolanması o nedenle önemli değil,..hem kovid işide herkesi ölüme karşı ketum yaptı,..usd nin 14 leri yer etmesi buda önemli mi değil, makası açık bırakıyor,..
    Son düzenleme : indregandi; 21-03-2022 saat: 23:12.

6. bunu az buçuk kestirebildiğimden ben agresif kelimesini verdim, yön vermedim, bunun yerine 2258.98 den alt üst verdim,..

çünkü bu piyasada az dayak yemedim,..onun içun, yoğurdu üfleyerek hep,..

7. şimdi burada 2481.52 üstüne hemen short olmayacam ben, zaman yeni başladı çünkü bu 1.si, 2.si bu değerinde bayağı bir üstüne de gidebiliriz ilk sıralar, bakacağız,

önce şu, ...
    az kaldı şu 2481.52 yi hele bir geçelim sonra buna alt üst diyerek bu değerden bir daha analiz edelim derim,..

8. bu grafiğin aynız geçmiş sayfalarda 2739.25 tepesi zamanında vermiştim, bu iz düşümü uyanıp verdiğimden çok sonra fiyatlar oraya gitti, hatırlayın hem usd hem borsa mala beraber vurdular, ne yazıkki batanlarımız oldu o dönemde

Sayfa 167/822 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •