Sayfa 35/118 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 937 madde; 273 - 280 arası.

Konu: EGCYH Egeli & Co Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by centur Yazıyı Oku
    Yiğit kardeş darılmaca yok felaket tellallığı Yok ama her şey güzel oh ne ala güzel deyipte işin aslını bilmeyenleri de yanıltıp girdiği güne küfrettirme ye gerek Yok asıl vebal o olsa gerek ben işte girdiğim güne küfredenler denim nerden bulaştık diye ama gel gör o gün köşelerine allayıp pullayıp uçacak kaçacak hatta limit fiyat yazanlar oldu hani nerde şirket batmanın kıyısıda(ben daha kötü diyorum neyse)eeee Noldu biz girdik iflas ettik allama pulllamalar suya yazıldı kusura kalma kardeş keşke bu dalllamaya az da olsa güvenim kalsaydı da sana katılmış olsaydım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7 yılda geldigimiz nokta !

1 bedelli sermaye artirimi 1 tahsisli 90 trl oz sermaye olmus 2,4 trl

Gelde burda iyi niyet ara arkadas her 3 aylik bilanco da bir oyun vb bu noktaya geldik
    Batar cikar bilmem ama karsimizdaki
    Ac gozlu gozu doymak bilmeyen ve ve beceriksiz bir ekip grup ne derseniz yeni girecekler 1 defa degil 1000 kere dusunun gidin foreks de eurdolara sell yapin %50 sans olsun

Saka bir yana egcyh sermayesi egcyo ve eglyo aktarilmistir bu ikisinden birisi ile bir evlilik farz olmustur bu leş ancak böyle temizlenir

2. Meşgulüm kardeş artık detay konuşmaya bile çekinir olduk sen harbiden gireceklere kestirmeden söyledin ben de bunu ifade etmeye çalışıyorum ben yandım diyorum ama nafile tan dallaması alışmış bezdirip trenden inenlerin yerine Yen'i trene binecek yolcu aramaya
    Bi Yen'i yolcu kesilse maması kesilecek de

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Centur, Mesgulum, ases, ceneee hepinize katılıyorum. Şurada bir avuç yatırımcı kaldık. Allah her şeyin hayırlısını versin. Umarım bundan sonra her şey güzel olur. Artık somut bir şeyler yap Tan ve ekibi.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

4. Yigit bey benide unutmayin.fazla yazmam ama aranizda en buyuk tokadi yiyen benim.Tan Egeli yle odesmemiz pek mumkun degil bu saatten sonra ne olacak 20 ye mi katlayacak.Hayellerimizi caldi şirret şero....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,563
    3-4 senedir her 3'çünü bir kenara atmış ve unutmuştum...dün akşam baktık yerinden oynamış,sanırım Tancığım yine bir macera peşinde...zamanında yüksek meblalı paralar kazandığımız için pek eleştirmiyorum Tancığımı,esasında fırıldağın önde gideni,tabiki şuda var,hisseyi zorla aldırmıyor...zamanında 2008 krizinde 0.42 cıvarına indiğinde çoğuna aldırmıştım,hisse olmuş 3 tl hala satmayanlar vardı,neymiş eski seviyesi 16 olması lazımmış,aldılar babayı sonra,soluğu 0.15'de aldılar...böyle hisselerde biraz kazandınmı postalayıp hisse değişimi yapacaksın onun ayarında olanlarlan...neyse,bakalım bugün ne yapacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,563
    21 tavan çekti...Tancığım bu yetmez 2 daha çektirki bir işe yarasın,gerçi sana hiç güvenim yok,ama sen sürpriz yapmasını seversin !!!...şöyle 2008 düşük seviyene getirsen yeter ...ytd.

7. Bugün toplam 84 bin lotla yani 16 bin tl ile 0.21 den tavan oldu ve 0.21 de 500 bin lot alıcı bekliyor.dunde 500 bin lotla yani yaklasik 75 bin tl ile tavan oldu iki gunde yaklasik 100 bin tl ile yuzde 40 yapti sonuc su ki satan yok alan cok hadi hayirlisi 😅

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,563
     Alıntı Originally Posted by ceneee Yazıyı Oku
    Bugün toplam 84 bin lotla yani 16 bin tl ile 0.21 den tavan oldu ve 0.21 de 500 bin lot alıcı bekliyor.dunde 500 bin lotla yani yaklasik 75 bin tl ile tavan oldu iki gunde yaklasik 100 bin tl ile yuzde 40 yapti sonuc su ki satan yok alan cok hadi hayirlisi 😅
    Bende gördüm,sanırım ikinci tavan çekmesi olasılık gibi,tabiki yazılanlar silinmezse ...ytd.

Sayfa 35/118 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •