Sayfa 532/993 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Bu gün lokumu ile konuştum. O paket şekerlerin hepsini alayım dedi 47.5 satma ben 60 a alayım dedi . Ben vermedim ama yeni tipler türemiş senin dediğin gibi topluyorlar heryerden. Ama 60 'tan satiyorlarmis .ha ama çuvallamadan. Izmır gıda çarşısında ama adamlar cuvallayip 750 ye satıyorlar. Ama devlet şeker fabrikalarının elinde şeker azaldı bittiği zaman .Özel sektör 1000 tl ye satacak s3kerin cuvalini
    Biz işin içindeyiz diye 1 hafta evvelinden farkındayız olanların.bakalım ne zaman haberlere çıkacak şeker mevzusu.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Biz işin içindeyiz diye 1 hafta evvelinden farkındayız olanların.bakalım ne zaman haberlere çıkacak şeker mevzusu.
    “Şekerin tadı kaçtı” başlığı ile yakında haberlerde görürüz.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Şahsen bana inandırıcı gelmedi...Önce kırmızı odada ağırlanmadığını görmek gerek....
    Eski ziraat pangasi genel müdüru Şenol Babuşçu da haberi veya fısıltıyı retweet lemis .Burası çok önemli .

Bence sayın Nebat , yurtdisindA para bulamadı ve paraya sıkışan ,Mehmet Simseğe sarilabilir.Zira Heyyyt çektiğimiz İsrail ve BAE ile bile sarmaş dolaş olduk .

Mehmet Thunder&lightning bu hükümet için en iyi adaydı ,hatta Naci den önce ,ancak kendisi gelir mi bilmem.Zira fayizi artırma falan filan , çin modeli ,cin modeli, taiwan , guneykore, jüpiter modeli gibi fevkalede "yeni " modellere adim atıldı.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4. Gıda fiyatlarında ki artış en son kırmızı et ve şeker , artış olmaktan çıkıp gıda terörü haline geldi, neyi depolayacaz şaşırdık tatlı yemeyecez , yakin da tuz un kilosu da 10 lira olursa millet sağlıklı yasama adim atar ,yıllık enflasyon yüzde yüzü geçti .Fayiz sebeb enflasyon sonuçtur un sonucu .

Şişmanlıktan yürüyemeyen , sağlık ocaklarini ,hastaneleri dolduran bu arada sürekli tıkınan , ve elinde torba torba ilaçla dolasan ,yaşli ve emekli ,hükümetin oy deposu olan şehirde yasayan köylü zevat sağlıklı beslenmeye mecburen adim atacak .

5. Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kentteki Suriyelilerin nasıl hızla doğum yaptıklarını anlattı aradaki entelektüel farkın 35-40 yıl olduğunu söyledi...

https://odatv4.com/siyaset/biz-onlar...rideyiz-233182

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Gıda fiyatlarında ki artış en son kırmızı et ve şeker , artış olmaktan çıkıp gıda terörü haline geldi, neyi depolayacaz şaşırdık tatlı yemeyecez , yakin da tuz un kilosu da 10 lira olursa millet sağlıklı yasama adim atar ,yıllık enflasyon yüzde yüzü geçti .Fayiz sebeb enflasyon sonuçtur un sonucu .

Şişmanlıktan yürüyemeyen , sağlık ocaklarini ,hastaneleri dolduran bu arada sürekli tıkınan , ve elinde torba torba ilaçla dolasan ,yaşli ve emekli ,hükümetin oy deposu olan şehirde yasayan köylü zevat sağlıklı beslenmeye mecburen adim atacak .
    Fiyatlar artıyor diye millet stok yapınca, stok yapılıyor diye fiyatlar daha da artıyor

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Eski ziraat pangasi genel müdüru Şenol Babuşçu da haberi veya fısıltıyı retweet lemis .Burası çok önemli .

Bence sayın Nebat , yurtdisindA para bulamadı ve paraya sıkışan ,Mehmet Simseğe sarilabilir.Zira Heyyyt çektiğimiz İsrail ve BAE ile bile sarmaş dolaş olduk .

Mehmet Thunder&lightning bu hükümet için en iyi adaydı ,hatta Naci den önce ,ancak kendisi gelir mi bilmem.Zira fayizi artırma falan filan , çin modeli ,cin modeli, taiwan , guneykore, jüpiter modeli gibi fevkalede "yeni " modellere adim atıldı.
    aynen artunç kocabalkan da yazmış görüşüldüğü doğru ama ben bağımsız çalışmak isterim demiş kendisi

cevabını az çok tahmin edebiliyorum

ben "göreve gelmeden affını istemek" diye buna derim

Sayfa 532/993 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •