Eski ziraat pangasi genel müdüru Şenol Babuşçu da haberi veya fısıltıyı retweet lemis .Burası çok önemli .
Bence sayın Nebat , yurtdisindA para bulamadı ve paraya sıkışan ,Mehmet Simseğe sarilabilir.Zira Heyyyt çektiğimiz İsrail ve BAE ile bile sarmaş dolaş olduk .
Mehmet Thunder&lightning bu hükümet için en iyi adaydı ,hatta Naci den önce ,ancak kendisi gelir mi bilmem.Zira fayizi artırma falan filan , çin modeli ,cin modeli, taiwan , guneykore, jüpiter modeli gibi fevkalede "yeni " modellere adim atıldı.
Gıda fiyatlarında ki artış en son kırmızı et ve şeker , artış olmaktan çıkıp gıda terörü haline geldi, neyi depolayacaz şaşırdık tatlı yemeyecez , yakin da tuz un kilosu da 10 lira olursa millet sağlıklı yasama adim atar ,yıllık enflasyon yüzde yüzü geçti .Fayiz sebeb enflasyon sonuçtur un sonucu .
Şişmanlıktan yürüyemeyen , sağlık ocaklarini ,hastaneleri dolduran bu arada sürekli tıkınan , ve elinde torba torba ilaçla dolasan ,yaşli ve emekli ,hükümetin oy deposu olan şehirde yasayan köylü zevat sağlıklı beslenmeye mecburen adim atacak .
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, kentteki Suriyelilerin nasıl hızla doğum yaptıklarını anlattı aradaki entelektüel farkın 35-40 yıl olduğunu söyledi...
https://odatv4.com/siyaset/biz-onlar...rideyiz-233182
Yer İmleri