Sayfa 410/691 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Doğruya doğru marjın daralmasını da günlük oyunculara pek ekmek yedirmek istememeleri olgusuna bağlıyorum.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Beklediğim gelişmeler var, onları da gördükten sonra pozisyon artırmayı planlıyorum. Fiyat 1 Tl 2 Tl fark etmez. Mesela dehşet güzellikte bir ilk çeyrek ve Eylül gibi Marmaris arsaları konusunda bir açıklama. İşte o zaman gerçekten loading...Ki zaten rasyoları iyi, SNGYO'dan daha güzel piyasa değerini hak ediyor bence. YTD
    Kastım piyasa değeri değildi,sinpaş üç yılda 0.33 den 6 ya gitmiş,bizde o kadarı olmasın çok daha mütevazisi olsun yeter.Eğer dediğimiz olursa o zaman bu yazdıklarımızı hatırlar ne günlerdi deriz.Şimdi toplama zamanı.Hele şu oyun da ön hazırlıklar bitsin abrakadabra desinler tavşan şapkadan çıkar herkes şaşar kalır.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Adam 2 yıllık plan yapmış.. gün gün planlamış.. önce yüzde 400.. sonra yatırımcı 2 yıl bedelli olmaz dediğinde yüzde yüz.. nominal altına gelmez dediğinde nominal altı.. bedelliye yüzde 50 para yatırmış adam onu çıkartma derdinde.. alsa kağıdı taşısa 1.60 a o yüzde 50 çıkmaz.. planlar yapmış şu gün 0.98 tek tuş 0.93.. yapışanlar silkelensin benim maliyetim düşsün.. şimdi diyoruz ki sen 2 yıl plan yaptın, ben de sabah kalktım bir de baktım KLGYO bedelli yapmış hisse de yerlerde sürünüyor hadi alayım buradan.. deli para kazanayım.. yedirirler mi? Elbette hayır.. lotları sayarlar.. aracılara bakarlar seni dökene kadar beklerler.. ha iki yıl ha üç yıl fark etmez.. sana yedirmezler.. görünmez olursan o ayrı.. aracı kurumun da pozisyonunu gammazlamazsa belki bir şansın olur.. ya da sabrınla ve kurgunla ayakta kalabilen yüzde 10 içindeysen.. hak etti bu da yesin derler.. diğer türlü patron kağıtlarında ekmek yedirmezler.. YTD
    Bu kadar emek vermişler ,bu kadar katakulli çevrilmiş,0.96 falan ne bileyim zekamıza hakaret olmuyor mu.

Neyse burası bist ,tabi belli de olmaz,para adamlarda yıllarca bekletmeleri de mümkün,yapacak bir şey yok,bizim daha yatarımız çok,cezamız çok tahliye imkanı olmadan müebbet yedik gibi))))))))))))

5. DOHOL X30 dan çıktı diye tabana verdiler. Sanki faaliyeti değişti endeks değişince. Onun yerine borcunu zor çeviren FK'sı 50 lerde gezen, üstüste kallavi bedelliler yapıp yatırımcısının anasını ağlatan HEKTS'ı aldılar x30'a; kağıt 4 günde % 30 gitti. Ha, bedelli yaptı da düşmüş müydü, hayır sahipli tahta tam tersi gittikçe gidiyor. Halbuki borcu olduğu yerde duruyor. Bu yıl tekrar bedelli yapması gerekecek muhtemelen. Ama millet almak için kuyrukta.

Bizim ise nakit zengini, projeleri yok satan şirketimiz sahipsizlikten sürünüyor...Valla ayıp.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Sn. Hkm, stopsuz alım yapmamayı daha önce anlattığım acı tecrübelerle öğrendim ancak stop yaptığım hissenin peşini de bırakmam, sizin tarzınız aslında olması gereken.. bir bilanço var ve gayet güzel.. bilanço gereği hedef fiyata ulaşana kadar maliyet düşürmeye devam etmek.. ama bilanço patronların tuzak parkuruna dönmüş, bir anda abrakadabra kar zarara, zarar kara dönüyor.. bu tahta çok suni sebeplerle düştü, neticede ben bir gün kağıt giderken büyük olasılıkla bir yerden satıp dışarıda kalacağım yüzde 5 yukarıdan yeniden oyuna katılırım ama yüzde 10 lar beni kasar.. en sonunda benden ve trade edenlerden fazla kazanacağınıza inanıyorum. Ben bu adamlardan tırtıklamayı seviyorum, GÖZDE de de trade ediyorum orada bir tavan yakalamıştım sattım çıktım hiç yanıltmadı hala sürünüyor yüzde 10 düşükten yerine koydum. Özellikle gidecek diye adı çıkan hisseler aksine hemen gidemez ama çok çok iyi trade imkanı verirler. Benimkisi bu.. aslen doğru yatırım sizinkisi..

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim aldığım lotlar sistem dışına çıkar ,sabit lotlardır.Öyle kolay kolay alım satıma konu edilemez)))))) Sattığım gün lot adedini maliyeti falan yazacağım.O güne kadar bu topiğin sohbet ortamı çok güzel beklemeye devam.Düşerse de alımlara devam.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

7. OYUNCULAR ÇEŞİTLENDİRİLİYOR A1 CAPITAL 9 milyon aldı 9 milyon sattı, karda..

Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

8. Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sayfa 410/691 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •